FENERBAHÇE

Jeremain Lens'in kötü kaderi

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı, bu sezon adeta yeniden doğdu.

Jeremain Lens'in kötü kaderi

Üst düze performansı sonrası uzun bir aradan sonra yeniden milli takıma dahil oldu. Jeremain Lens, Bulgaristan ile oynanan karşılaşmada görev yapmamıştı. O maçın ardından Blind kovuldu.

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı, bu sezon adeta yeniden doğdu. Üst düze performansı sonrası uzun bir aradan sonra yeniden milli takıma dahil oldu. Jeremain Lens, Bulgaristan ile oynanan karşılaşmada görev yapmamıştı. O maçın ardından Blind kovuldu. Önceki akşam İtalya ile oynanan hazırlık maçında Lens, Fred Grim tarafından 11’de görevlendirildi ve 90 dakika sahada kaldı. Fanatik'in haberine göre; En 10 Ekim 2014’teki Kazakistan mücadelesinde maçın tamamında forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, 1.5 sene sonra 90 dakika görev almanın mutluluğunu yaşadı. Ancak karşılaşmayı kazanan taraf 2-1’lik skorla İtalya olunca, Lens’in sevinci yarım kaldı.

Emmanuel Emenike Fenerbahçe'yi bıktırdı!


Dün geldi, bugün izinli

Jeremain Lens, Hollanda Milli Takım kampından dün ayrıldı ve İstanbul’a geldi. Teknik direktör Dick Advocaat, yorgun olan öğrencisine jest yaparak bugünkü idman için izin verdi. Lens, yarın takımla birlikte çalışacak, tek antrenmanla Karabükspor karşısına çıkacak

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER