DÜNYADAN FUTBOL

Jose Mourinho için karar verildi

İngiliz basını Chelsea'nin sabihi Roman Abramoviç'in Jose Mourinho'ya 1 hafta süre verdiğini yazdı.

Jose Mourinho için karar verildi

İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun on Sunday, bugünkü "Mourinho Oyunları" başlıklı haberinde, Liverpool mağlubiyetinden birkaç saat sonra Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç'in Jose Mourinho ile kriz toplantısı yaptığını ve ona takımı toparlaması için bir hafta süre verdiğini bildirdi.

Bu arada Abramoviç'in Liverpool yenilgisinin Mourinho'nun son maçı olmadığında ısrar ettiği öğrenildi.

Rus milyarderin Dinamo Kiev ve Stoke City maçlarından kötü sonuçlar alırsa Portekizli teknik adamın görevine son vereceği ileri sürüldü.

Sunday Mirror bugünkü manşetinde Special One (Özel Biri) yerine "Special Gone" (Özel gitti) manşeti atarak Abramoviç'in 9.5 milyon sterlinlik tazminatı vereceğini ve Jose Mourinho'nun kovulmaya hazır olduğunu ileri sürdü. Chelsea'nin sahibi Rus iş adamının ne zaman kovma kararı vereceğinin bilinmediğini yazan Daily Mirror, Jose Mourinho'nun gözden çıkartıldığı görüşünde.

Sunday Express ise, "Jose: Kalacağım ve savaşacağım" manşetli spor kapağında takımın birlik olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcının kendiliğinden bir yere gitmemekte kararlı olduğuna dikkat çekti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER