ŞAMPİYONLAR LİGİ

Jose Mourinho 'Yok artık' dedirtti

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Porto ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Mourinho, takımının geçen sezondan daha iyi oynadığını öne sürdü.

Jose Mourinho 'Yok artık' dedirtti

Premier Lig'de bu sezon oynadığı 15 maçta 8 yenilgi alan Chelsea, düşme hattının sadece 3 puan üzerinde bulunuyor. İngiliz basınına göre kötü gidişi bir türlü önleyememesi nedeniyle Menajer Jose Mourinho'nun işi tehlikede.

Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile oynanacak maç öncesi kameraların karşısına geçen Mourinho, görevine son verileceği haberlerine itibar etmediğini söyledi. Mourinho, kendisinden nasıl bu kadar emin olduğu sorusuna; "Çünkü bu kulübe büyük yararlarım oldu. Kulüp sahibi Roman Abramovic bana 2 kez güvendi. Önce yeniden takımın başına getirdi; ardından da sözleşmemi 4 yıl uzattı. Abramovic, görevime son verilmesi yolunda basının yarattığı rüzgara kapılacak biri değil" yanıtını verdi.

Tarihin en kötü kornerini attı

Üst üste gelen kötü sonuçların kendisini daha güçlü yaptığını vurgulayan Mourinho; "Hiçbir zaman bu kadar güçlü olduğumu düşünmemiştim. Her yenilgi sonrası işime daha fazla motive oluyorum ve çalışma hırsım artıyor. Tüm bunlar benim için yeni ancak iyi bir deneyim" dedi.

Mourinho en azından kağıt üzerinde geçen sezondan daha iyi olduklarını da öne sürdü. Özellikle son 3 haftaya dikkat çeken Portekiz’li menajer; "Son 3 haftada birçok kulüp rekoru kırdık. Topa sahip olma oranımız hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Oyuncularım her zamankinden fazla koştu. Her zamankinden çok pozisyon ürettik. Ancak sorun gol bölgesinde. Çünkü hiç bu kadar az gol attığımız olmamıştı" diye konuştu.

Penaltı noktasını kazıdı diye...
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER