DÜNYADAN FUTBOL

Jose Mourinho'nun David De Gea açıklaması herkesi güldürdü

Jose Mourinho, takımı Manchester United'ın CSKA Moskova ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Portekizli menajer yaptığı açıklamalarla yine tebessüm ettirdi.

Jose Mourinho'nun David De Gea açıklaması herkesi güldürdü

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, takımı Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi gruplarının son haftasında evinde CSKA Moskova ile oynayacağı karşılaşma öncesinde ilginç açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu Arsenal'ı deplasmanda 3-1 yendikleri maçta United kalecisi David De Gea'nın yaptığı 14 kurtarışın ardından oyuncusunun dünyanın en iyi kalecisi olduğunu söyleyen Mourinho, bu konudaki görüşünü değiştirdi.

CSKA Moskova maçı öncesinde hafta sonu Manchester City ile oynayacakları hayati maçı düşünerek rotasyona giden Portekizli menajer, konuyla ilgili son demecindeyse herkesi güldürdü.

"Benim kalecim, her zaman dünyanın en iyi kalecisidir." diyen Mou, bu sefer de CSKA maçında oynayacak Sergio Romeo'yu birinci, yedek kaleci Joel Pereira'yı ise ikinci sıraya koydu. "Bu durumda da De Gea'ya dünyanın en iyi üçüncü kalecisi olmak kalıyor." dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER