BEŞİKTAŞ

Jose Sosa resti çekti yönetim kolları sıvadı

Ara transfer döneminde kadrosunu üç yeni isimle güçlendiren siyah- beyazlılar, elindeki mevcut kadroyu bozmak istemese de; her ihtimali düşünerek transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Jose Sosa resti çekti yönetim kolları sıvadı

Beşiktaş yönetimi, maaşına zam isteyen Jose Sosa'nın ayrılması durumunda Milan'dan Honda, Sao Paulo'dan Ganso, Napoli'den Gökhan İnler üzerinde çalışıyor.

Gökhan Töre, Ersan Gülüm ve Oğuzhan Özyakup'a gelen teklifleri "Oyuncularımız satmıyoruz" diyerek çeviren siyah-beyazlılar; birkaç gün önce İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşerek "Ya maaşıma zam yapın, ya da beni gönderin" diyen Sosa'yla ilgili yeni bir transfer çalışması yapmaya başladı. 

Galatasaray'da sıra Yasin Öztekin'e geldi!

İki katı alıyorlar 

Sezon başında Estudiantes'e, devre arası transferinde de River Plate'ye gitmek için her yolu deneyen Arjantinli oyuncu istekleri olmayınca bu kez de, "Sneijder ile Diego'nun 3.5 milyon euro aldığı yerde, ben onların yarısında bile aza oynuyorum, bana zam yapın" sözleri Başkan Orman'ı kızdırdı.

Fotomaç'ın haberine göre; Fikret Orman'ın, Sosa ile bir görüşme yapacağı ve transferin son 4 gününde büyük bir sürprizin yaşanabileceği öğrenildi. 

Düğmeye bastılar 

Bunun üzerine harekete geçen Beşiktaşlı yetkililer, Sosa'nın yerine alternatif arayışlarını sürdürüyor. Fiorentina'dan Mati Fernandez ile Nice'ten Hatem Ben Arfa yaptığı teklifler reddedilen Beşiktaş; bir süredir Milan'dan Honda, Sao Paulo'dan Ganso ve Napoli'den Gökhan İnler üzerinde çalışmalar yapıyor. Bu üç oyuncudan herhangi birinin siyah-beyazlı formayı giymeyi kabul etmesi durumunda transferin son günlerinde sürpriz bir ayrılığın gerçekleşebileceği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER