BEŞİKTAŞ

Jose Sosa'dan Mario Gomez yorumu

Jose Sosa, Beşiktaş Dergisi'nin yer alan röportajında siyah-beyazlı kulübün yapımı devam eden stadyumu ve takımın golcü ismi Mario Gomez hakkında açıklamalarda bulundu.

Jose Sosa'dan Mario Gomez yorumu

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, yeni statları Vodafone Arena'da sahaya çıkmanın hayalini kurduklarını söyledi.

Jose Sosa, Beşiktaş Dergisi'nin yer alan röportajında siyah-beyazlı kulübün her anlamda iyiye gittiğini ifade etti.

Fikret Orman mutlu sondan umutlu

Arjantinli futbolcu, Vodafone Arena'nın bitmek üzere olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Beşiktaş'ın kendi gerçek sahasında oynayacak olmasının heyecanını yaşıyorum. Arjantin'de kendi evimizde oynarken yaşadığım heyecanın benzerini yaşayacağımı düşünüyorum. Ben zaten maç esnasında adrenalin seviyesi en üst noktaya çıkabilen futbolculardanım. Maç esnasında daha ciddi gözükmemin sebebi bu. Konsantrasyon had safhadadır benim için. Vodafone Arena'da kendimi futbol oynarken düşünüyorum da. Muhteşem. Bence harika olacak."

Sosa, geçen sezon takımın en skorer ismi olan Demba Ba'nın ayrılmasından sonra yerine kimin geleceği konusunda aralarında konuştukları vurgulayarak, "Futbolcular olarak bizde de beklenti yükselmişti, çünkü çıta da yukarıya çıkmıştı. Demba Ba ile iyi işler ortaya serilmişti çünkü. Dünya ölçeğinde kıymetli bir futbolcuyla oynuyor olmak herkesi çok iyi motive eder. Mario Gomez geldiğinde de hepimiz buna çok mutlu olduk" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a transfer yasağı geldi

Jose Sosa, Arjantin'nin efsane futbolcularından Diego Maradona ile ilgili düşüncelerini de şöyle paylaştı:

"Maradona, Arjantin demek. Hem kişiliği hem oyunculuğuyla ülkemizi temsil eden en muazzam ikon o. Maradona, ne harika bir adam. Ne kadar az şey konuşarak ne kadar çok şey anlatır. Maradona üstün bir insan bana göre. Dünyada eşine benzerine rastlanmayacak bir model. Antrenörlerin zaman zaman oyuncularıyla konuşması ve onları anlaması gerek. Maradona da bu anlamda mükemmel bir örnektir. Büyük futbol ustasını hep çok iyi duygularla anarım ve onunla çalışmış olmaktan dolayı kıvançlıyım."

Yorumlar
TREND HABERLER