DÜNYADAN FUTBOL

Juninho'nun sözleşmesi feshedildi

Kulüp başkanı Jean-Michel Aulas, salı günü yaptığı açıklamada, Juninho'nun bu haftasonu Fransız ekibiyle son maçına çıkacağını açıkladı

Juninho'nun sözleşmesi feshedildi

Lyon kulübünün başkanı Jean-Michel Aulas, kulüp tarihinin en iyi oyuncusu Juninho'nun sözleşmesini feshettiklerini ve gelecek sezon istediği takıma gidebileceğini söyledi. Juninho'dan henüz bir açıklama gelmezken, Brezilyalı frikik ustasının Katar'ı tercih edebileceği düşünülüyor.

Goal'ın haberine göre; 2001 yılında Vasco da Gama'dan Lyon'a transfer olan 34 yaşındaki futbolcu, bu haftasonu Lyon'un deplasmanda Toulouse'yle yapacağı maçta, 7 defa üst üste şampiyonluk kazandığı takımının formasını son kez giyecek.

Geçtiğimiz hafta Lyon formasıyla yüzüncü golüne imza atan futbolcu, bu gollerden 44'ünü frikikten buldu.

Kulüp başkanı Aulas ise, kendisi için çok üzücü olsa da kulüp tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusunun kesin olarak takımdan ayrılacağını belirtti.

Basın açıklaması yapan Aulas, "Juninho ayrılıyor. Bir yıl daha devam edecek olsa da, sözleşmesini feshedeceğiz. İstediği yere gidebilir" dedi.

Lyon formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde attığı 18 golle, bu alanda da takımın en iyisi olmayı başaran futbolcu, henüz bir açıklama yapmadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER