DÜNYADAN FUTBOL

Juventus-Barcelona maçı ne zaman şifresiz hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında karşı karşıya gelecek. Peki Juventus-Barcelona maçı ne zaman şifresiz hangi kanalda saat kaçta?

Juventus-Barcelona maçı ne zaman şifresiz hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazarak 4-0'ın rövanşında PSG'yi 6-1 yenerek çeyrek finale çıkan Arda Turanlı Barcelona'nın bu kez rakibi İtalyan devi Juventus.

Barcelona deplasmanda avantajlı skoru elde etmek için sahaya çıkacak. Bu sezon devler liginde henüz yenilgisi bulunmayan Juve ise serisini devam ettirmenin peşinde olacak.

Juventus-Barcelona maçı ne zaman şifresiz hangi kanalda saat kaçta?

11 Nisan Salı günü saat 21.45'de Juventus Arena'da oynanacak karşılaşma TRT1'den canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. 

Juventus'ta maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken Barcelona'da sarı kart cezalısı Sergio Busquets devm maçta forma giyemeyecek.

Federasyondan Messi'ye gecikmeli ceza

Ev sahibi Juventus bu sezon sahasında oynadığı hiç bir karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Şampiyonlar Ligi'nde de hiç yenilmeyen İtalyan devi çıktığı 8 maçta 6 galibiyet 2 de beraberlik aldı. Juventus son olarak Porto'yu 2. turda 2-0 ve 1-0'lık sonuçlarla mağlup ederek çeyrek finalde Barcelona'nın rakibi olmuştu.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nu 15 puanla tek mağlubiyetle lider olarak tamamlayan Barcelona grupta sadece Manchester City'e yenilmişti. Katalanlar tarihe geçen maçta ise PSG'ye deplasmanda 4-0 yenilmiş rövanşını ise 6-1 kazanarak çeyrek finale adını yazdırmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER