FENERBAHÇE

Kadıköy'de Sow tezahüratları Volkan'ı kızdırdı

Fenerbahçe'nin Bursaspor'u 2-1 yendiği maçın son dakikalarından sarı-lacivertli taraftarlar Sow'a lehine tezahüratlar yaptı.

Kadıköy'de Sow tezahüratları Volkan'ı kızdırdı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında nefes kesen maçı 2-1 kazandı. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren gol 90. dakikada Fernandao'dan geldi.

KADIKÖY'DE SOW'A SEVGİ GÖSTERİLERİ : Mücadeledeki ilk golü 69. dakika Bursasporlu Furkan atarken, Fenerbahçe'nin golü Sow'un 71. dakikada ters kafa vuruşundan geldi. Sow'un kendi kalesine attığı golle eşitliği yakalayan sarı-lacivertli takıma galibiyeti Fernandao getirdi.

Maçın sonuna 9 dakika uzatma eklenirken, sarı-lacivertli taraftarların bu bölümde eski futbolcuları Sow'a sevgi gösterilerinden bulunması dikkat çekti. 

Moussa Sow kendi kalesine attı sosyal medya yıkıldı!

Fenerbahçe tribünleri son dakikalarda "Musa, Musa, Musa" diyerek tempo tuttu.

VOLKAN DEMİREL'DEN TARAFTARA TEPKİ : Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, taraftarın Sow lehine bağırmalarına tepki göstererek şunları söyledi:

"Zor maç değil de biz zorlaştırıyoruz. Birlik olsak. Benden çok Sow'u kimse sevmez, bazı oyuncularımız 12-13 KM koşmuş ama taraftarımız hala Sow diye bağırıyor. Biraz da kendimize bakalım. Ben bunu anlayamıyorum"

Yorumlar
TREND HABERLER