FUTBOL

Kaleci futbol kurallarını unuttu takımını yaktı

River Plate kalecisi German Lux topu nerede elle tutabileceğini unuttu

River Plate kalecisi German Lux, futbol oyununun kurallarını unutunca takımını da kendisini de yaktı. Independiente karşısında maçın 19’uncu dakikası oynanırken atılan bir uzun topu karşılamak için ceza sahasının dışına çıkan Lux, o an yaptıklarıyla maçı izleyenleri şaşkına çevirdi.

Ceza sahasının bir hayli dışında olmasına rağmen kale çizgisindeymiş gibi soğukkanlı ve rahat şekilde topu elle tutan Arjantinli file bekçisi hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Ünlü kalecinin oyundan çıkana kadar hakeme itiraz etmeye devam etmesi, ‘Kalecilerin ellerini hangi durumlarda kullanabileceğini unutmuş olabilir mi?’ yorumlarına neden oldu.

35 yaşındaki kaleci oyun alanını sinirle terk ederken bir reklam panosunu tekmelemeyi ihmal etmedi. 70 dakikadan fazla 10 kişi mücadele eden River Plate 82’nci dakikada yedikleri golle sahadan mağlup ayrıldı.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER