FENERBAHÇE

Kamil Grosicki Fenerbahçe'nin kapısından döndü

Fenerbahçe ile ilgili Polonya basınında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bir dönem Sivasspor forması giyen Kamil Grosicki'nin Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Kamil Grosicki Fenerbahçe'nin kapısından döndü

Fenerbahçe Transfer gündeminde flaş iddia! Sarı Lacivertli takımın geçtiğimiz sezon Kamil Grosicki'yi transfer etmeye çok yakın olduğu fakat oyuncunun alkol probleminden dolayı teknik direktör Dick Advocaat'ın vazgeçtiği öne sürüldü.

Bir dönem Süper Lig'de Sivasspor forması giyen ve yıldızı parladıktan sonra Avrupa'a transfer olan Kamil Grosicki hakkında Polonya basınında çıkan haberde, oyuncunun geçen sezon Fenerbahçe'ye transferinin alkol problemi nedeniyle gerçekleşmediği yazıldı. Söz konusu iddiada menajerin Advocaat ile yaptığı görüşme sonrasında Hollandalı teknik adama Kamil Grosicki'nin alkol problemi olduğunu söylemesi üzerine Advocaat, "Alkol problemi mi? Böyle bir oyuncuyu takımımda görmek istemem." yanıtını verdi.

"KUMARA DÜŞKÜNLÜĞÜ DE VAR"

Kamil Grosicki'nin alkol problemi dışında kumara düşkünlüğünün de olduğu söylenirken, Polonyalı futbolcu Sivasspor'dan Rennes'e transfer olduktan sonra son yıllarda A takımda fazla forma şansı bulamamıştı. Polonyalı futbolcu Fenerbahçe'ye gelmeyince Hull City'ye transfer oldu.
Kamil Grosicki Hull City formasıyla bu sezon ligde 17 maçta 5 gol attı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Giuliano'dan Galatasaray yorumu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER