FENERBAHÇE

Kanser hastası çocuklara Josef de Souza sürprizi!

Doğuş Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Sedef Yuntür, eğitim süresini sosyal sorumlulukla birleştirdi. Hastanede tedavi görmekte olan kanser hastası çocuklara büyük bir sürpriz gerçekleştirdi.

Kanser hastası çocuklara Josef de Souza sürprizi!

Halkla İlişkiler öğrencisi Sedef Yuntür, Bölüm Başkanı Dr. Nurperi İçli önderliğinde hazırladığı yönlendirilmiş çalışma kapsamında, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi görmekte olan çocukları Fenerbahçeli yıldız futbolcu Josef de Souza ile bir araya getirdi.

1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında kanser hastası çocuklara moral ziyareti gerçekleştiren Souza, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın düzenlediği etkinlikte çocuklarla birlikte bez çanta boyadı.

Çocuklara içten ve samimi tavırlarıyla keyifli anlar yaşatan başarılı oyuncu yaklaşık 2 saat boyunca çocuklarla vakit geçirdi, çocukların boyadığı bez çantaları imzalayarak bol bol fotoğraf çektirdi. Etkinlik sonrasında ise servisteki odaları tek tek dolaştı.

Çocukların ve ailelerin kendisine gösterdiği yoğun ilgiyi sevinçle karşılayan yıldız oyuncu, “Burada olmaktan ve bu çocukları biraz olsun neşelendirmiş olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER