KARABÜKSPOR

Karabükspor'un hocasının kadro itirafı

Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, Alanyaspor maçı sonrasında konuştu..

Karabükspor'un hocasının kadro itirafı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 yenilen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, "Eğer imkanım olsa 20. dakikada bütün 11'i değiştirirdim." dedi.

Tudor, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu sezon ilk defa bu kadar kötü oynadıklarını söyledi.

Aldıkları mağlubiyeti telafi edeceklerini anlatan Tudor, "Bu kötü oyunumuza rağmen çok net gol fırsatlarımız vardı. Bunları değerlendirebilirdik. Aytemiz Alanyaspor bulduğu fırsatları değerlendirdi ve kazandı. İlk dakikadan itibariyle gördüğüm kadar oyuncular biraz ağırdı. Bu hafta bir kar engeline takıldık, ağır zeminde idman yapmak durumunda kaldık. Fiziksel ve mental açıdan da oyuncularda bir yorgunluk beliriyordu. Aytemiz Alanyaspor oyuncuları biraz daha diri bir görüntü ortaya koydular. Bu kesinlikle bahane değil kötü performansımız için." diye konuştu.

Hüseyin Kalpar: 'Benim çocuğum da emniyet görevlisi'

Bir gazetecinin hakemin verdiği penaltı kararını sorması üzerine Tudor, "Rakibin penaltısını abartılı buluyorum ama alıştım. Ligimizde maalesef böyle basit kararlar verilebiliyor. Anlamsız bir penaltıydı." şeklinde cevap verdi.

Futbolcuların isteksiz göründüğüne dair gelen bir soruya ise Tudor, şöyle yanıt verdi: "Eğer imkanım olsa 20. dakikada bütün 11'i değiştirirdim. Kanaatim; çarşamba günü karda yaptığımız ağır antrenman oyuncuları çok etkiledi. Başka bir açıklamam yok açıkçası."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER