1.LİG

Karabük'teki maçta puanlar paylaşıldı

Süper Lig'e doğrudan yüksebilme mücadelesi veren Kardemir Karabükspor ile Vartaş Elazığspor yenişemedi.

Karabük'teki maçta puanlar paylaşıldı

Süper Lig'e doğrudan yüksebilme mücadelesi veren Kardemir Karabükspor ile play-off'u kovalayan Vartaş Elazığspor, 2-2 berabere kaldı..

Kardemir Karabükspor: 2  - Vartaş Elazığspor: 2

PTT 1.Lig'in 32. haftasında Süper Lig'e doğrudan çıkmayı hedefleyen Kardemir Karabükspor, play-off hesapları yapan Vartaş Elazığspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip, ikinci yarıyı 10 kişi eksik oynayan Elazığspor ile 88. dakikada attığı golle 2-2 berabere kaldı. Karabükspor bu beraberlikle Süper Lig'e doğrudan çıkma yolunda yara aldı.

 Kardemir Karabükspor ile Vartaş Elazığspor

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede Elazığspor, 6. dakikada Halil ile 1-0 öne geçti. Konuk ekipte 45. dakikada Binya rakibi Osman'a kafa attığı için kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Maçın ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Ev sahibi ekip 63. dakikada İlhan ile skoru eşitledi: 1-1 Vartaş Elazığspor, 73. dakikada Çağrı'nın kaydettiği gol ile yeniden öne geçti: 1-2

Karabükspor, 88. dakikada Kabananga'nın kafa golü ile skoru 2-2'ye getirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Kardemir Karabükspor puanını 56'ya, Vartaş Elazığspor ise 46'ya yükseltti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER