KARABÜKSPOR

Kardemir Karabükspor puana hasret kaldı

Sportif başarısızlığın yanı sıra ekonomik sıkıntılar da yaşayan ve yapılan iki olağanüstü genel kurulda da kimsenin sahip çıkmadığı Kardemir Karabükspor, ligde oynadığı son 5 maçını kaybetti.

Kardemir Karabükspor puana hasret kaldı
Demir ve çelik işçileri tarafından kurulan ve Süper Lig'de de 10.  sezonunu geçiren Karabük ekibi,  bu sezona 11. sırada tamamladıkları geçen  sezondan daha iyi bir yer edinme parolasıyla başladı.
 
Teknik direktör Erkan Sözeri ile 6 maça çıkan ve daha sonra   Avustralyalı teknik direktör Tony Popovic ile yoluna devam eden Kardemir  Karabükspor, 13. hafta maçları sonunda 8 puan toplayabildi.
 
Üst üste 5 hafta kaybetti
 
İkişer galibiyet ve beraberlik ile 9 yenilgisi bulunan Karadeniz  ekibi, en son ligin 8. haftasında sahasında oynadığı Kayserispor karşında  galibiyet yüzü gördü.
 
Bu maçta Kayserispor'u 1-0 mağlup eden kırmızı-mavili ekip, daha sonra  oynadığı Osmanlıspor'a 3-0, Demir Grup Sivasspor'a 1-0, Antalyaspor'a 2-1,  Kasımpaşa'ya 2-0 ve son olarak Bursaspor'a 2-1 kaybetti.
 
Aldığı üst üste kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçiren, daha sonra  ise yönetiminin istifa ettiği Kardemir Karabükspor, ligin son sıralarında yer  aldı
 
Gözler olağanüstü genel kurulda
 
Uzun süredir futbolculara ödeme yapılmadığı için sözleşmeleri gereği  birçok oyuncunun serbest kalacağı Karabükspor'da gözler, daha önce katılım  olmadığı için iki defa ertelenen ve 4 Aralık'ta 3. defa toplanacak olağanüstü  genel kurula çevrildi.
 
Kardemir Karabükspor'da, olağanüstü genel kurula kadar kulüp  başkanlığı, eski yöneticilerden iş adamı Ziya Ünsal'a teslim edildi.
 
Takım, yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda sahasında İstanbulspor  ile ligde ise 2 Aralık Cumartesi günü Göztepe ile karşılaşacak.
 
"Herkes özverili bir şekilde çalışıyor"
 
Teknik direktör Tony Popovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  takımın geçtiği bu zor süreci atlatacağını, bu durumun geçici olduğunu söyledi.
 
Teknik heyetin ve futbolcuların elinden geleni yaptığını anlatan  Popovic, "Yaşanan sürece rağmen herkes özverili bir şekilde çalışıyor. İyi  oynadığımız maçları kaybediyoruz. Umarım en kısa sürede bu şanssızlığımızı  yeneriz ve galibiyetler almaya başlarız. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz."  diye konuştu.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER