SPOR MAGAZİN

Karşınızda Eskişehirli Selçuk İnan! Futbolcular şok oldu...

Eskişehir'de'de fabrika işçisi 24 yaşındaki Uğur Uçak, benzeri Galatasaraylı 31 yaşındaki milli futbolcu Selçuk İnan ile tanışma fırsatını yakaladı.

Karşınızda Eskişehirli Selçuk İnan! Futbolcular şok oldu... - Sayfa 1

Eskişehir'de'de fabrika işçisi 24 yaşındaki Uğur Uçak, benzeri Galatasaraylı 31 yaşındaki milli futbolcu Selçuk İnan ile tanışma fırsatını yakaladı. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada işçi olarak çalışan ve bekar olan Uğur Uçak, Eskişehir'de Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan'a benzerliği ile tanınıyor.

Karşınızda Eskişehirli Selçuk İnan! Futbolcular şok oldu... - Sayfa 2

Kendisinin koyu bir Eskişehirspor taraftarı olduğunu belirten ve yıllardır milli futbolcu İnan ile tanışma fırsatı arayan Uğur Uçak, 5 yaşındayken ailesinin kendisine şu an Selçuk İnan'ın forması olan 8 numaraları Galatasaray forması giydirilerek fotoğraf çektirdiğini söyledi.

Karşınızda Eskişehirli Selçuk İnan! Futbolcular şok oldu... - Sayfa 3

Daha önceki dönemlerde de birkaç kez Galatasaray'ın antrenmanlarına giderek Selçuk İnan ile tanışma fırsatı arayan Uğur Uçak, sonunda benzeri ile tanışma fırsatını yakaladı.

Karşınızda Eskişehirli Selçuk İnan! Futbolcular şok oldu... - Sayfa 4

G.SARAYLI FUTBOLCULAR DA ŞAŞIRDI Geçtiğimiz hafta çalıştığı iş yerinden izin alarak İstanbul'a giden ve Galatasaray'ın antrenmanını izleyen Uçak, antrenman sonrası Selçuk İnan ile tanıştı. Florya Tesisleri'nde gerçekleşen Selçuk İnan ile tanışma anını anlatan Uçak şunları söyledi: