1.LİG

Karşıyaka'yı boykot vurdu

Karşıyaka, 10 kişi kalan Niğde Belediyespor'a yenilerek zirvenin 10 puan gerisine düştü.

Karşıyaka'yı boykot vurdu

Kırmızı Grup'ta günlerdir antrenman boykotu ve artçı şoklarıyla  sarsılan Karşıyaka, pazar günü deplasmanda henüz 36'ncı dakikada 10 kişi kalan Niğde Belediyespor'a 2-0 yenilerek zirvenin 10 puan gerisine düştü.

Boykot krizinin yaşadığı 9 günlük süreçte idman programı alt üst olan ve oynadığı 3 maçın 2'sini kaybeden Karşıyaka, zirveyi hedeflerken play off'u da riske soktu. Geçen haftaya kadar 9 karşılaşmada 2 yenilgisi bulunan yeşil kırmızılı ekip, taktik çalışması yapamadan gittiği deplasmanda lider Gümüşhanespor'a 1-0 mağlup oldu. Hafta içinde yine hazırlıksız çıktığı maçta zayıf Tokatspor'u 4-0'u mağlup eden Karşıyaka, son Niğde Belediyespor yenilgisiyle 20 puanda kaldı.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi kapalı gişe!

Karşıyaka'da boykot nedeniyle geçen pazartesi günü kadro dışı bırakılıp 4 gün sonra affedilen gençler Ali Say, Ali Kemal ve Battal, yarın takımla antrenmana çıkacak. Behram ve İbrahim Kaş'a ise dönüş yolu kapandı.

Yeşil kırmızılılarda Arif, dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düştü. Niğde deplasmanında maçın henüz başında kendilerine yapılan bariz bir faulün çalınkadığı pozisyon sonrası yedikleri golle mağlup duruma düştüklerini söyleyen teknik direktör Soner Tolungüç, "Kadroyu bozmadan maça çıktık. Faulden yediğimiz gol bizi şoke etti. Rakibin eksilmesiyle risk alıp gol bulmaya çalıştık ama başaramadık. Çok iyi oynadığımız da söylenemez" dedi.

NİĞDE'DE BÜYÜK SÜRPRİZ

Niğde deplasmanında takımlarına destek olmak için bu kente giden Karşıyakalı taraftarlar, yolda otostop yapan birini almak için otobüsü durdurdular. Araca binen kişinin Niğde Belediyespor'a destek vermek amacıyla 5 Şubat Stadı'na giden Göztepeli bir futbolsever olduğunu gören Karşıyakalılar, buna rağmen sorun çıkarmadılar ve Göztepeli taraftarı Niğde'ye kadar götürdüler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER