SÜPER LİG

Kartal'a Cardozo transferi için şok teklif!

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Oscar Cardozo için kulübünün herkesi şok edecek bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Kartal'a Cardozo transferi için şok teklif!

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Oscar Cardozo için kulübünün parmak ısırtacak bir istekte bulunduğu bildirildi. Record Gazetesi'ne göre Benfica Yönetimi, 28 yaşındaki golcü oyuncu için siyah-beyazlı ekipten Hugo Almeida + 15 milyon euro talep ediyor

Portekiz'in ünlü spor gazetelerinden Record, Beşiktaş'ın istediği Oscar Cardozo için Benfica'nın astronomik bir rakam istediğini yazdı.

Gazeteye göre Benfica'nın Oscar Cardozo için Hugo Almeida'nın yanı sıra 15 milyon euro talep ettiği ifade edilirken, Benfica'nın Paraguaylı golcüyü gözden çıkardığı, Almeida'nın da Portekiz'e gelmeye gönüllü olduğu bilgisi verildi.
Beşiktaş'ın Benfica'nın istediği bu teklif karşısında şu an için ne yanıt vereceği bilinmezken, siyah-beyazlı takımın önümüzdeki günlerde bu teklife bir reaksiyon göstereceği kaydedildi. Teknik Direktör Carvalhal'ın, yöneticilerle yaptığı toplantıda Cardozo'nun alınmasını çok istediği ve bu transferin takas yoluna gitmeden çözümlenmesini beklediği öğrenildi.

Yönetimin önümüzdeki günlerde Benfica ile temasa geçeceği ve şartların uygun olması halinde transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.

Jesus'tan olumlu sinyal
Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'nde 3. Eleme Turu'nda eleyen ve bu maçta Oscar Cardozo'ya görev vermeyen Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus ise Paraguaylı oyuncunun gidebileceğinin sinyallerini verdi. Trabzonspor karşılaşması sonrasındaki basın toplantısında Jesus, Cardozo'nun planları dahilinde olduğunu ifade ederken "Ancak transfer dönemi hâlâ açık. Futbolda her an herşey olabilir" diyerek Paraguaylı oyuncunun gidişini onayladığını ima etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER