SÜPER LİG

Kartal'ın gündeminde af var

Ziraat Türkiye Kupası'nda amatör Niğde Bld.'yi zor eleyen Beşiktaş'ın kadro derinliği tartışma konusu oldu.

Kartal'ın gündeminde af var
Beşiktaş'ın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Niğde Bld.'yi elerken zorlanması, Siyah-Beyazlı futbol severleri tedirgin etti. Gençlerden memnun kalmayan Teknik Direktör Samet Aybaba'nın sözleri, kadro dışı bırakılan isimleri yeniden gündeme getirdi. 
 
Özellikle Gaziantep deplasmanında Fernandes sakatlığı sebebiyle oyundan düşünce kontrolün rakibe geçmesi, Niğde'de gençlerin beklentileri karşılayamaması, gözleri Ricardo Quaresma'ya çevirdi. Oynamasa dahi sezon sonuna kadar 3 milyon 750 bin Euro'yu cebine koyacak olan Portekizlinin yanı sıra takımdan ayrı çalışan Emre Özkan, Atınç Nukan, Burak Kaplan, Tanju Kayhan ve Rıdvan Şimşek'in adı yeniden gündeme geldi. 

Malî disiplin gereği ücretinde indirim talep edilen; ama buna yanaşmayan 26 Eylül 1983 Lizbon doğumlu Ricardo Quaresma, dün 29. doğum gününü buruk kutladı. Portekiz basını, kadro dışı bırakılan tecrübeli isimle ilgili sorunun, sözleşme yenilenmesi isteğinden kaynaklandığını ileri sürdü.
 
Kulüpten konuyla ilgili herhangi bir cevap gelmedi; ancak son kararın 
Teknik Direktör Samet Aybaba'da olduğunu vurgulayan yöneticilerden Deniz Atalay, problemin çözüleceğini ima etti. Siyah-Beyazlı taraftarların da sıcak baktığı Ricardo Quaresma affı, kampa katılan; fakat takıma dahil edilmeyen 5 genç futbolcunun da umutlarını yeşertti. Yıllık 350 bin Euro alan Tanju ve Burak'la birlikte 450 bin lira ödenen Rıdvan ve Atınç ile sezonluk 24 bin lira verilen Emre Özkan, bugünlerdesürpriz bir gelişme bekliyor. Buna rağmen Samet Aybaba'nın bu oyuncuları yetersiz gördüğü belirtiliyor. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER