BASKETBOL

Kayseri AGÜspor Chelsea ile anlaştı

Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, kadrosuna bir Amerikalı oyuncu kattı.

Kayseri AGÜspor Chelsea ile anlaştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele veren Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün (Kayseri AGÜspor), kadrosuna bir Amerikalı oyuncu kattı.

1 yıllık anlaşma 

Kayseri Agüspor Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, yaptığı açıklamada İsyanya'nın Spar Citylift Girona takımında oynayan 1,80 cm boyundaki Chelsea Gray ile 1 yıllık anlaşma yaptıklarını ifade ederek, "Gard mevkinde, 1 numara oynayan yani oyun kurucu mevkinde olan Gray'ın takımımıza ciddi katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Teknik heyet olarak verilen rapor doğrultusunda gerçekleştirilen bu transferin faydasını hem lig hemde Avrupa kupası maçlarında muhakkak göreceğimize inanıyorum" dedi. Sportif Direktör Bozbey, Chelsea Gray ile birlikte takımda 5 yabancı oyuncu olduğunu da sözlerine ekledi. 

İnter'in kaptanını isteyen karısına gidecek!

Sağlık kontrolünden geçti 

ABD'li oyuncusu Chelsea Gray, Kayseri'ye gelerek sağlık kontrolünden geçti. Kayseri'de özel bir hastanede takım fizyoterapisti Atalay Özen ile birlikte gelen genç basketbolcunun kan değerlerine bakıldıktan sonra akciğer filmi çekildi. Chelsea Gray, daha sonra ortopedi, kardiyoloji ve dahiliye bölümlerinde muayene olduktan sonra, Efor ve EKG testlerinden geçti. Yapılan kontrollerin ardından genç oyuncunda hiçbir sağlık sorununa rastlanmadı.

1992 doğumlu Siyahi oyuncu, İspanyol ekibinde Euroleague'de bu sezon 5 maçta forma giydi. Bu maçlarda 33,6 dakika ortalama ile oynayan Gray, 14,8 sayı ortalaması ile oynadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER