1.LİG

Kayseri Erciyesspor'a can simidi

Kayseri Erciyesspor, kapanma ile yüzyüze kaldığı şu günlerde alt yapıyı tamamen gözden çıkarmış durumda.

Kayseri Erciyesspor'a can simidi

Son 3 yıldır tarihinin en karanlık günlerini yaşayan ve kapanma noktası ile karşı karşıya kalan Kayseri Erciyesspor'un yarasına merhem olacak bir yardım eli uzandı.

Ziya Eren Başkanlığında tarihinin en kötü günlerini geçiren Kayseri Erciyesspor, kapanma ile yüzyüze kaldığı şu günlerde alt yapıyı tamamen gözden çıkarmış durumda. Profesyonel takımın bile deplasmana gidiş geliş ve konaklama ihtiyaçlarının uçuca ödendiği şu günlerde amatör takımlara harcırah ve yol masrafları giderleri ödenmiyordu.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçının geniş özeti ve sonucu

Sivas'a yol parası yoktu

Yol masrafı olmadığı için Gaziantep ve Şanlıurfaspor deplasmanlarına gidemeyen ve hükmen yenik sayılan Kayseri Erciyesspor U-16 ve U-17 takımlarından sonra U-14, U-15 ve U-19 takımları da hükmen yenik sayılma ile karşı karşıya kalmıştı. Bu hafta sonu deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak mavi siyahlılar, deplasmana gidiş geliş yol masrafını dahi çıkaramıyordu.

Mamur ödeyecek

Ancak Erciyesspor'a atanan Kayyum Heyeti'nin başkanı olan aynı zamanda da Erciyesspor Alt Yapı Sorumlusu olan Rıdvan Çeçen, bu haftaki soruna çözüm buldu. Defalarca Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'ten randevu istemesine rağmen buna muaffak olamayan Rıdvan Çeçen, 3 takımın Sivas'a gidiş geliş masraflarını karşılaşacak işadamını buldu. Rıdvan Çeçen, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'dan yardım eli uzandığını gördü. Sarı Kırmızılı takımın başkanı Recep Mamur, Erciyesspor alt yapı takımlarının Sivas'ta oynayacağı maçlar için yol harcırahını ödemeyi kabul etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER