YEREL HABER

Kayseri Erciyesspor'da hareketli saatler

Kayseri futbolunda taşlar yerinden oynuyor.

Kayseri Erciyesspor'da hareketli saatler

Mustafa Çelik'in Onursal Başkanlık görevini bırakmasının ardından bu kez de Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'da Başkan Recep Mamur ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik arasındaki ipyler iyice gerilirken, adeta hayatta kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor da da, sancılı günler sürüyor.

Genel Kurul kararı

Üst üste 2 sezon küme düştükten sonrasoluğu Türkiye 2.Ligi'nde alan, ancak bu kez de yönetimsel ve ekonomik olarak büyük sıkıntılar yaşayan Kayseri Erciyesspor'da yine Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı. Kayseri Erciyesspor kulübünden yapılan yazılı açıklamada, mavi siyahlı takımın 14 Kasım 2016 günü Olağanüstü Genel Kurul yapacağı ifade edildi. 

Kayserispor'da flaş istifa kararı

Genel Kurul tarihi

Erciyespor kulübü tarafından basın yayın organlarına gönderilen açıklama metninde, "Kulübümüze 29 Ağustos 2016 tarihinde 2.Sulh Hukuk Mahkemesince atanan Kayyum Heyeti;  27 Eylül 2016 tarih ve 269 karar nolu toplantısında; Olağanüstü Genel Kurul Kararı almıştır. Kayyum Heyetinin almış olduğu karara göre Olağanüstü Genel Kurulumuz 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat:11:00'de Kulübümüz tesislerinde gerçekleştirilecektir. Çoğunluk sağlanamazsa Olağanüstü Genel Kurulun,  21 Kasım 2016 Pazartesi günü aynı saat ve aynı yerde toplanılmasına karar verildi" cümleleri yeraldı.
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER