1.LİG

Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, "Camiayı yakından tanıyor" dediği O isim ile resmen anlaştı. İşte ayrıntılar

Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik direktörü belli oldu
PTT 1. Lig'in ilk 7 haftalık diliminde ligin son sırasına demir atan Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik direktörü belli oldu.  
 
Aladdin Demirözü'nün istifası sonrasında bolaşan teknik direktörlük koltuğuna Kayseri Erciyesspor'un eski futbolcusu Timuçin Beyazıt getirildi.

Eren açıkladı
Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, teknik direktör Alaattin Demirözü’nün istifası sonrasında boşalan bu göreve, Timuçin Beyazıt’ın getirildiğini belirtti. Başkan Eren, "Yeni hocamız yarından itibaren takımın başında olacak. Kendisi, daha önce Erciyesspor'da futbolcu olarak da görev yaptı. Camiamızı yakından tanıyan Timuçin'in başarılı olması adına bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum" dedi. 

4 yardımcısı olacak
42 yaşındaki Adana doğumlu olan Timuçin Beyazıt, 2005-2007 sezonlarında Kayseri Erciyesspor'da futbolcu olarak görev almıştı. Timuçin Beyazıt, 2 sezonda 70 maça çıkmış ve mavi siyahlı takım adına 3 gol kaydetmişti. Sonrasında Kayserili teknik direktör Mustafa Uğur'un yardımcısı olarak Boluspor'da görev yapan Timuçin Beyazıt, son olarak da Karşıyaka'da alt yapı antrenörü olarak görev yapmıştı. Kayseri Erciyesspor’da Timuçin Beyazıt’ın yardımcılıklarını, antrenör Mehmet Ali Kurtuluş, İbrahim Uzunca, kaleci antrenörlüğünü Tolga Büyüklale, kondisyonerliği ise Tayfun Şirin yapacak.

Kaynak: Kayseritempo.com
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER