KAYSERİSPOR

Kayserispor taraftarı Çelik'e ateş püskürdü

Kayserispor'un en büyük taraftar kitlesi olan Kapalı Kale Taraftar Grubu, yayın kuruluşlarını eleştirdi.

Kayserispor taraftarı Çelik'e ateş püskürdü

Kayserispor'a gönül veren taraftarlar, Onursal Başkanlık görevini yürüten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e ateş püskürdü. Yazılı açıklama yapan taraftarlar, istifaya davet etti.

Kayserispor'un en büyük taraftar kitlesi olan Kapalı Kale Taraftar Grubu, yazılı bir açıklama yaparak Kayserispor Onursal Başkanı Mustafa Çelik ve Çelik'in yanlış tutumlarına önayak olan yayın kuruluşlarını eleştirdi.

Kayserispor'un Umut Bulut kararı

Kapalı Kale'den yapılan yazılı açıklamada, "Son yıllarda ciddi anlamda sponsor sıkıntısı çeken Kayserispor'umuza ne yazık ki Kayserispor Onursal Başkanı aynı zaman da Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'te sırtını dönmüştür. 2015-2016 sezonunda Süper Lige yeniden yükselmemizin ardından Onursal Başkan Mustafa Çelik tarafından Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Mamur'a verilen 6 maddelik (Yaklaşık 16 Milyon TL) sözlerin hiç birinin tutulmaması üstüne üstlük yandaş yerel kanal TV Kayseri'de yancı Canan Bayram'ın Recep Mamur'a yönelik ağır eleştiriler ve Kayserispor'u yıpratıcı açıklamalar yapması bizleri derinden yaralamıştır" denildi.

Açıklamanın ikinci bölümünde Çelik'i yine sert sözlerle eleştiren Kayserispor taraftarları, "Kayserispor Onursal Başkanı olduğu halde Kayserispor’un maçına gelmeyip Fenerbahçe basketbol takımının maçını izlemesi şehrin iki futbol takımına AGÜspor’a verdiği kadar destek vermemesi su kesme tehdidi, ardından malzeme taşıma otobüsü gönderme sorunları bardağı taşıran son damla olmuştur. Recep Mamur’un açıklamalarına Mustafa Çelik’ten karşı bir açıklama gelmemiş Mehmet Özhaseki tarafından devredilen Onursal Başkanlığı maalesef becerememiştir. Kapalı Kale Taraftar Grubu olarak Kayserispor Onursal Başkanlığına gerçekten bu takımı seven, bu takım için gerektiğinde elini taşın altına koyabilecek eski Onursal Başkanımız Mehmet Özhaseki gibi Kayserispor’un menfaatlerini koruyacak ve görevini layıkıyla yerine getirebilecek bir Onursal Başkan istiyoruz" diye tepki gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER