KAYSERİSPOR

Kayserispor'da Marko Simic kararı

Kayserispor, yeni sezon öncesi yeniden bir yapılanmaya gidecek.

Kayserispor'da Marko Simic kararı

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntını bir sezon geçiren, tüm olumsuzluklara rağmen kümede kalmayı başaran Kayserispor, yeni sezon öncesi yeniden bir yapılanmaya gidecek.

Sarı Kırmızılı yönetim, sözleşmesi sona eren futbolcular ile yeniden anlaşmama kararı alırken kiralık olarak forma giyen oyuncuların da eski kulüplerine dönmesi ile adeta sıfırdan takım dizecek. Başkan Recep Mamur ile teknik direktör Hakan Kutlu, kafa kafaya vererek transfer çalışmalarına başladı. Sarı Kırmızılı taraftarların merakla beklediği ve takımda kalmasını istediği Marko Simic ile de yeniden anlaşma yapılmaması kesinleşti.

Galatasaray Fenerbahçe maçı İspanya basınında

Kayserispor forması ile geride kalan sezon 24 maçta görev alıp 1561 dakika oynayan, 1 gol atıp 9 sarı kart gören Karadağ'lı futbolcu, teknik direktörler ile yaşadığı sorunlar yüzünden de pek içaçıcı bir sezon geçirmedi. 


Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun yeni sezonda takımda görmeye sıcak bakmadığı, ancak sarı kırmızılı taraftarların ısrarla takımda kalması gereken oyuncular arasında gösterdiği defans oyuncusu, Türkiye ile Karadağ arasında oynanan A Milli maçının 22. dakikasında sakatlanarak oyuna erken veda etti. Bu olumsuz gelişme üzerine Simic ile Kayserispor arasında yeni bir nikah kıyılmasını da adeta imkansız hale getirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER