KAYSERİSPOR

Kayserispor'da Tolunay Kafkas krizi

Ligin 12 haftalık bölümünü geride bırakan Kayserispor'da iç sahada alınamayan galibiyet, sinir bozukluğuna neden oldu.

 Kayserispor'da Tolunay Kafkas krizi

Bu sezon sahasında oynadığı 6 maçta 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Sarı Kırmızılı takımda Kasımpaşa karşısında sahaya çıkarılan 11 ve alınamayan galibiyet, hem yönetimin hem de taraftarın canını sıktı.

Gözden düştü

Kasımpaşa maçından sonra taraftar, teknik direktör Tolunay Hakkı Kafkas'ı istifaya davet ederken yöneticiler de, Kafkas'ın yaptıklarına bir anlam veremedi.  

Kayseritempo.com'un haberine göre; Artık Kayserispor yönetiminin ve taraftarın gözünde bir kat daha düşen Kafkas, kredisini iyice tüketmiş durumda. Ligin ilk yarısında en az 8 puan toplamayı hedefleyen Kafkas'ın devre arasını görüp göremeyeceği tartışılırken tecrübeli teknik adamın yanlışı olarak gösterilen ve adeta Kafkas'ı istenmeyen adam ilan ettiren gelişmeler şu şekilde oldu:

Kayseri'de ses çıkmadı!

1- Kayserispor kurmayları, kaleci Hakan Arıkan ile Oğulcan'ın oynatılması yönünde Kafkas'a mesaj gönderdi.
2- Teknik Direktör Kafkas, kaleci Kayacan ile Deniz'i tercih edeceğini belirtti.
3- Kafkas, Kasımpaşa maçında Hakan Arıkan'ı 18'e almazken, Deniz ve Oğulcan'ı yedek bekleterek Srdan Mijailovic'i oyuna sürdü.
4- Tolunay Kafkas, takım kaptanı Marko Simic'i 11'e almayıp yedekler arasında oturttu.
5- Uzun süre gol sıkıntısı çekilmesine rağmen Kafkas, Vanderley'i oyundan alarak Sinan Bakış'ı oyuna sürdü. Yine çift forvete dönmedi.
6- Kadrodaki tüm revizyonlara rağmen yine galip gelinememesi ve Kafkas'ın "Genç ve tecrübesiz ekibiz" sözünü her hafta olduğu gibi yine dile getirmesi.

Yönetim beklemede

Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve yöneticiler de, bir türlü alınamayan galibiyetten ötürü son derece üzgün ve gergin. Takımın biran önce toparlanmasını bekleyen yöneticiler, "Eğer başaramayacaksak biran önce yolları ayırmalıyız" cümlesini artık yüksek sesle dile getirir oldu. Tolunay Kafkas, son günlerdeki tutumu ile kulüp Başkanı Recep Mamur ve yöneticilerin de gözünden düşmüş durumda. Kayserispor Yönetimi, Bursaspor ve Beşiktaş maçlarından sonra Kafkas ile ilgili bir karar varmayı planlıyor.

Taraftar istifa bekliyor

Diğer yandan Kayserispor taraftarı, artık Tolunay Hakkı Kafkas ile başarının gelmeyeceği yönünde adeta fikir birliğine varmış durumda. Kasımpaşa maçı sonrasında da teknik direktör Kafkas'ı istifaya davet eden sarı kırmızılı taraftarlar, gerek görsel gerekse sosyal medya üzerindeki Kafkas haberlerine tepkili yorumlarla cevap veriyor. Kayserispor'a gönül veren taraftarlar, "Tolunay Hoca ile başarıya gitmemiz imkansız görünüyor. Artık yol ayrımı yapılmalı" diyerek Kafkas'ın istifa haberini adeta dört gözle bekler hale geldi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER