KASIMPAŞA

Kemal Özdeş'ten hakem isyanı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı

Kemal Özdeş'ten hakem isyanı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Özdeş'in sözlerinden derlenenler şöyle:

"2-1 kaybettik üzgünüz. Maça adeta 1-0 yenik başlamış olduk. Galatasaray daha sonra oyunu korumaya çalıştı: Bugün ilk yarıda hiç pozisyon vermedik İkinci yarıya baskılı başladık, golü de bulduk ama yine kötü bir gol yedik. Pozisyonlar vardı 2-2 olma şansı vardı ama penaltı kaçırdık. Kaptanımız penaltı kaçırdı, penaltılar kaçıyor.  Bunlar olabilir.

Kasımpaşa Galatasaray maçının sonucu ve golleri

Bizim geçen hafta son dakikalarda bir golümüz iptal edildi. Önce sayıldı sonra verilmedi. Bugün de Koita'nın Muslera ile çıktığı hava topunda faul çalındı. Koita 1.92, Muslera'dan biraz daha uzun ve Muslera'ya bakmadan geriden sıçrıyor. Ben gol diye düşünüyorum. Cesaretli oynadık. İki çok kötü gol yedik, maçı kaybettik. 

Kasımpaşa vizyon takımı, bizim oyun anlamında bir sıkıntımız yok. Oyunların karşılığı son 4 maçta 1 puan. Çok üzülüyorum. Hakemler aleyhimize çok fazla hata yapıyorlar Bugün de yine iştahlı oynarken hızımızı kestiler.  Rize maçı var önümüzde. Artık Rize'ye hazırlanacağız. Umarım kazanıp yeniden bir ivme yakalarız"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER