MOTOR SPORLARI

Kenan Sofuoğlu o film için bunları söyledi

Kenan Sofuoğlu, kendi hayatının anlatılacağı ve başrolde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı sinema filmi için bunları söyledi.

Kenan Sofuoğlu o film için bunları söyledi

Dünya SuperSport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, kendi hayatının anlatılacağı ve başrolde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı sinema filmi projesini olumlu karşıladığını söyledi.

Sofuoğlu, hayatını konu alan sinema filmi projesini televizyon ve gazetelerden öğrendiğini anlattı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un böyle bir projesi olduğunu belirten Sofuoğlu, şöyle devam etti:

"Kendisiyle henüz görüşmedim. Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğuna diyecek bir şey yok. Kendisi Türkiye'deki en iyi oyuncu. Ben de dizilerini severek takip ettim. Kıvanç Tatlıtuğ'un beni oynaması hoşuma gider ama ciddi anlamda bu konuyu görüşmüş değiliz. Görüşme olduğu zaman, bu projenin içeriğini daha iyi anlayacağım. Bu konuyla alakalı daha önce birkaç kişiyle görüşmüştüm. Hayatımın filmini yapmak isteyenler vardı. O kişilerin isimlerini vermek istemiyorum. Bu konu aramızdaydı. Şimdi Kıvanç konusu var. Şahsi görüşüm, bir film yapılacaksa kariyerim bittikten sonra yapılmasıdır. Birkaç yıl daha yarışmayı düşünüyorum. Özellikle kariyerimin son yıllarında başarı şu anda devam ediyor. En son 2015 dünya şampiyonluğumuz var. 1-2 sene daha yarışıp bir şampiyonluk daha başarırsam ondan sonra kariyerimi noktalamayı düşünüyorum. O saatten sonra artık filmin yapılması mümkündür."

Cenk Tosun kariyeriyle ilgili konuştu

Sofuoğlu, hayatının bir filme konu olması halinde bunun için bugünden hazırlıklara başlanabileceğini ifade etti.

Tatlıtuğ'un projesini olumlu karşıladığını aktaran Sofuoğlu, "Kıvanç'tan böyle bir projeyi duymak ve aklında böyle bir projenin olması güzel bir şey. Tabii ki film birkaç ayda yapılacak bir şey değil, birkaç yıl sürecek bir konu. Ciddi olduktan sonra neden olmasın?" dedi.

"Sıfırdan umutla Avrupa'ya giden bir gençtim"

Kenan Sofuoğlu, filmin gelecek nesillere motosiklet sporu bakımından katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi. 

Hayatında çok zor günler geçirdiği zamanlar olduğuna, büyük başarılarının da bulunduğuna işaret eden Sofuoğlu, şunları kaydetti:

Ailesinden izinsiz idmana gitti Türkiye rekoru kırdı

"Bence çok faydalı olacaktır. Özellikle bir sporcunun sıfırdan çıkıp dünya şampiyonasında kendini ispatlaması kolay bir hikaye değil. Bu hikaye bilindiği ve duyulduğu zaman güzel olur diye düşünüyorum. İyi bir senaryo yazıldıktan ve iyi bir oyuncu oynadıktan sonra bence iyi bir iş çıkar. Benim spora başlama hikayem, bugün başlayacak sporculara göre çok daha zordu çünkü o dönemlerde maddi imkanlar bakımından hiç iyi durumda değildik. Federasyon ve arkamda hiç destek yoktu. Bu yolları açmış biri yoktu. Sıfırdan bu umutla Avrupa'ya giden bir gençtim. Arkamda ailem vardı, onlar dışında hiç kimse veya sponsor yoktu. Bu şekilde başarılmış bir hikaye var. Bu hikayenin detayları bilindiği zaman insanların ilgisini çekecek. Gençlere büyük bir moral belki de yol haritası olacak ama hem senaryonun hem de oyuncunun iyi olması lazım. İyi bir iş çıkarılması lazım. Teklife sıcak bakıyorum."

Yorumlar
TREND HABERLER