YAZARLAR

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner

Kumpas çöktü, Fenerbahçe kazandı. Şimdi ise bu kirli oyununun parçası olanlardan hesap sorma zamanı geldi. Suçsuz yere hapis yatanların hesap sorma vakti geldi. Atılan iftiraların, çektirilen eziyetlerin hesap vakti geldi.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

3 Temmuz 2011

Aziz Yıldırım “ Fenerbahçe masumdur, bize kumpas kuruldu” dedi.

9 Ekim 2015

Mahkeme, Fenerbahçe ve tüm sanıklar için beraat kararı verdi. Kumpas çöktü. Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Bu süreçte takımının yanında olan, Başkan ve yöneticilerine inanan herkese kutlu olsun. Bu olayla ilgili kulübümüze leke sürmeye kalkanlar utansın. Başkanımızı ve yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ederim. Teslim olmadılar, haklarını savundular, mücadele verdiler.

Bu konuda paralel örgütle onurlu bir şekilde mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür ederim. O olmasaydı kurulan kirli tezgâhlar asla çökmezdi. Kumpas deşifre edilemezdi.

Mehmet Ali Aydınlar, İlhan Helvacı, Lütfi Arıboğan, Ebru Köksal, İnfantino, Platini…

Bu isimler hesap verecek. Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe şike yapmamıştır diyemedi. Korktu! Kulübe leke sürenler maddi olarak bedelini ödeyecekler, eğer onlar suçu işlememişlerse ben ödeyeceğim dedi. MADDİ ZARARI ÖDE MEHMET ALİ AYDINLAR!!!

Lütfi Arıboğan, İlhan Helvacı ve Ebru Köksal!!! Bu kumpasın TFF ayağında bulundular. Çeviriler, gönderilen belgeler ile bu kumpasa ortak oldular. Siz de hesap vereceksin!

İnfantino ve Platini!!! Sizlerde diğer Avrupa ülke takımlarına veremediğiniz cezaları Fenerbahçe’ye verdiniz. Yukarıda saydığım üç kişi ile organize oldunuz. Biz karışmayız dediniz ama TFF üzerinden Fenerbahçe’yi Avrupa’dan men ettiniz. Yetmedi, Fenerbahçe’ye Uefa tarafından ceza verdiniz. Aziz Yıldırım, Uefa çatırdayacak demişti. Hem Uefa hem de Fifa çatırdadı. Sizlerde hesap vereceksiniz!!!

Hepsi bir yana Fenerbahçe taraftarı ne büyük taraftar kitlesiymiş ki bir an olsun takımlarını yalnız bırakmadı. Başkanına, yöneticisine, hocasına, çalışanlarına ve oyuncularına sahip çıktı. Fenerbahçe şike yapmaz dedi. Çünkü bu taraftar 2010-2011’de kazanılan maçlarda futbolcuların alın terini gördü. 9 Ekim 2015’de de inancın zaferini yaşadı.

Kumpasçıların oyunları sonra erdi. Onlar için GAME OVER diyoruz ama artık biz bir oyun başlatıyoruz. Hesaplaşma oyunu…

Sitemizin tasarımı için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok güzel olmuş. Yeni tasarım yeni heyecan demektir. Sizleri de bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum.

Yorumlar
TREND HABERLER