YEREL HABER

Kesmeye kıyamadı futbolcu yaptı

Bursa'lı kasapın kesmeye kıyamadığı kurbanlık 'futbolcu' oldu!

Kesmeye kıyamadı futbolcu yaptı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kasap Faruk Varol, Kurban Bayramı öncesi aldığı ve 'Cabbar' adını verdiği koçunu kesmeye kıyamadı, futbolcu yaptı. Cabbar, şimdi işletmenin maskotu oldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kasap Faruk Varol, Kurban Bayramı öncesi aldığı ve 'Cabbar' adını verdiği koçunu kesmeye kıyamadı. 'Cabbar'ı 5 aylıkken 10 küçükbaş hayvanla birlikte aldığını belirten Varol, "9 tanesini kestim. Onu kesmeye kıyamadım. Sürekli benim yanımda. Birlikte top bile oynuyoruz" dedi.

Faruk Varol

KESMEKTEN VAZGEÇTİ

İnegöl ilçesinde kasaplık ve köftecilik yapan Faruk Varol, Kurban Bayramı öncesinde satmak için 10 küçükbaş hayvan aldı. 9'unu keserek müşterilerine satan Varol, 'Cabbar' adını verdiği koçu, Kurban Bayramı'nda kesmek için tuttu.

Cabbar, yanından hiç ayrılmayan ve oyuncu olduğunu söylediği koçu bayramda kesmekten vazgeçti. Fanatik İnegölspor taraftarı olan Faruk Varol, İnegölspor formasını giydirdiği Cabbar'la futboloynaması görenlerin dikkatini çekiyor.

"BENİM YANIMDA OLMAK İSTİYOR"

Kapalı bir yerde tutmak istediği Cabbar'ın kendisine ulaşmak için değişik sesler çıkardığını belirten Varol, "Bensiz yerinde durmuyor. Benim yanımda olmak istiyor. İş yerindeki müşterilerimiz de bu duruma alıştı. Her zaman benim yanımda. Onsuz bir yere gidemiyorum" dedi.

"İŞLETMEMİZİN MASKOTU OLDU"

'Cabbar'ın aileden biri gibi olduğunu ifade eden Varol, "Beslemeye devam edeceğim. Çok oyuncu. Bir gün işletmemize gelen müşterilerin topla oynadığı sırada, Cabbar topa koşarak kafasıyla vurmaya başladı. Topa ilgisi olduğunu gördüm. Birkaç deneme yaptım. Baktım attığım topa vurmaya, sürüklemeye başladı. Topun peşine koşuyor, alıp topu bana getirebiliyor. İşletmemizin maskotu oldu" diye konuştu.

20 yıldır kasaplık yaptığını aktaran Varol, "Çok hayvan kestim. Ama hayatımda ilk kez Cabbar'ı kesmeye kıyamadım. Cabbar'ı asla kesmeyeceğim" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER