SÜPER LİG

Kewell: 'Bize 20 Abramovic lazım'

Harry Kewell , A Lig olarak adlandırılan Avustralya futbol liginin Avrupa klasına ulaşması için "20 Abramovic gerekli" dedi.

Kewell: 'Bize 20 Abramovic lazım'

Galatasaray'ın Avstralyalı futbolcusu Harry Kewell , A Lig olarak adlandırılan Avustralya futbol liginin Avrupa klasına ulaşması için "20 Abramovic gerekli" dedi.

Qantas havayollarına ait The Australian Way dergisine konuşan Harry Kewell , Avustralya futbol liginin Avrupa ve Asya liglerine göre çok geride olduğunu söyledi. Avustralya liginin Avrupa ile rekabet edemeyeceğini ve Avrupa'nın, futbolun kalbi olduğunu da dile getiren Harry Kewell , ligde forma giyen oyuncuların üst düzey performansları ve rekabetleri Avustralya futbol ligini iyi bir lig yapacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezona kadar 8 takımın mücadele ettiği A Lig'e 2 yeni takımın daha katılımıyla takım sayısının 10'a çıkmasının futbol adına önemli olduğunu kaydeden Kewell, Avustralya futbolunun gelişimi için para , taraftar ve hırsa ihtiyaç olduğunu söyledi.

Harry Kewell ayrıca Avustralya futbolunun gelişimi için İngiliz kulübü Chealse'nin Rus sahibi Abramovic'ten 20 taneye ihtiyacının olduğunu söylerken her futbolcunun birgün Avrupada forma giymek istediğini de sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER