YAZARLAR

Kimi dört yer, kimi dört atar!

Kimi dört yer, kimi dört atar!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Bu aralar Beşiktaş 4 yemeye alıştı derken, Fenerbahçe’de 4 atmayı seriye bağladı. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli dört gol atarak geçti. Bu galibiyetle liderlik koltuğuna yeniden oturan Fenerbahçe haftayı kârlı kapattı. Bursaspor’un da puan kaybetmesi ile yarışın içinde Trabzonspor ile baş başa kaldılar. Üçüncü sıradaki Bursaspor’a 5, dördüncü sıradaki Kayseri ve Antep’e 11, Beşiktaş’a 19, Galatasaray’a 21 puan fark atarak oldukça arayı açtılar. Bu şartlarda sadece Bursaspor’un yakalama şansı var. İkinci yarıda muhteşem bir çıkış yakalayan Gaziantepspor ise oynamış olduğu futbolla beğeni kazansa da bu puan farkını kapatabileceğini sanmıyorum.

Maç oldukça heyecanlı geçti. Önce Fenerbahçe 2 gol buldu. İlk golün ofsayt olduğunu söylemeliyim. İkinci golde ise Serdar’ın kontrolsüz çıkışı ve rakibe temasının penaltı olduğunu düşünüyorum. Gençlerbirliği bulduğu iki şık golle devreyi berabere kapatmayı bildi. İkinci yarıda ise farklı bir Fenerbahçe vardı. Dia’nın çıkıp Cristian’ın girmesi ile orta sahada pas yüzdesini arttıran ve oyunda hâkimiyet kuran Fenerbahçe üçüncü ve dördüncü golleri bularak iyice rahatladı. Volkan yine iki kritik kurtarışla takımının galip gelmesinde pay sahibi oldu. Fenerbahçe maçın ikinci yarısında daha iyi oynadı. Gençlerbirliği takımını da kutlamak gerekir. Güzel futbol oynadılar ve ezilmediler. Santos ve Lugano bilinçli olarak kart gördüler. Konyaspor maçında cezalı olacaklar. Anlaşılıyor ki Konyaspor maçını oldukça küçümsediler. Bu tür küçümsenen karşılaşmalar başa iş açabilir denilir ama Konyaspor’da o görüntü yok. Fenerbahçe bu futbolu ile Konyaspor’u eli boş gönderdiği gibi fark atar.

Fenerbahçe düşme potasında bulunan Konya ile oynarken, rakibi Trabzonspor’da aynı şekilde düşmemek için mücadele veren Kasımpaşa ile oynayacak. Bursa’nın Karabük deplasmanı, Gaziantep’in Buca deplasmanı, Kayseri’nin Sivas deplasmanına bakınca Fenerbahçe ve Trabzonspor’un daha rahat bir hafta geçireceğini, Konyaspor ve Kasımpaşa’nın bu tehlikeli haftada rakiplerinin puan kazanma ihtimali ile strese yenik düşebileceklerini görebilmek mümkün.

İzlenmesi zevkli bir hafta bizleri bekliyor. İyi seyirler…

NOT: Fenerbahçe'ye hakemlerin kıyak yaptığını düşünen o çok konuşan az bilen, ne konuştuğunu bilmeyen ama Fenerbahçe mevzu bahis olunca dişlerini sıka sıka, hakaret edercesine, hatta küfredercesine konuşan çok bilmiş hakem emeklileri varya işte onlar işler Fenerbahçe aleyhine olunca neredeydiler? Fenerbahçe'nin sadece golü ofsayt, hatta verimeyen golü var, penaltısıda penaltı. Bu kadar abartmaya ne gerek var? Onlar kendileri gibi bir sunucu buldular, kendileri çalıp kendileri oynuyor.

Yorumlar
TREND HABERLER