DÜNYA KUPASI

Kolombiyalı Falcao Perulu rakiplerine ne anlatıyor?

Bu olay ses getirir... Kolombiya - Peru maçının sonlarında Falcao rakipleriyle konuşmaya başladı. Sonuçta Peru ve Kolombiya kazandı, Şili kaybetti.

Kolombiyalı Falcao Perulu rakiplerine ne anlatıyor?

2018 Dünya Kupası eleme maçları sona erdi. Güney Amerika Grubu’nda Peru ile 1-1 berabere kalan Kolombiya grupta dördüncü olarak Dünya Kupası’na katılan takımlar arasına girerken beşinciliğe yerleşen Peru da playoff oynama hakkı kazandı. (Yeni Zelanda ile) Brezilya’ya 3-0 mağlup olan Şili’nin ise (Peru ile aynı puanda olmasına rağmen) Dünya Kupası hayalleri suya düştü.

İlk yarısı golsüz berabere sona eren maçta Kolombiya James Rodriguez ile öne geçti, Peru’da Pablo Guerrero 76. dakikada eşitliği sağladı. Ancak maçtaki bir olay karşılaşmanın kendisinden daha çok konuşuldu.

Monaco’nun Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao karşılaşmanın sonuna doğru rakip oyuncularla ‘fazlasıyla’ sohbet etmeye başladı. Ağzını eliyle kapatan Falcao’nun sözlerinin ardından Perulu oyuncuların elleriyle ‘Durun, sakin olun’ jestleri yaptığı görüldü.

Görüntülerin ardından Falcao’nun Perulu oyunculara sona eren Brezilya – Şili maçının sonucunu söylediği iddia edildi. Beraberliğin iki takıma da yaradığı maçın son dakikalarında Perulu oyuncular yan paslarla oyunu rölantiye aldı.

Şili basını maçın şaibeli olduğunu belirten manşetlere yer verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER