FENERBAHÇE

Konyaspor Fenerbahçe maçında saha karıştı

Konyaspor Fenerbahçe maçında saha bir anda karıştı. Bir pozisyonda Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Konyasporlu Ömer Ali kapıştı.

Konyaspor Fenerbahçe maçında saha karıştı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Torku Konyaspor'a konuk olduğu maçta gergin anlar yaşandı.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Bruno Alves ile sert bir ikili mücadeleye giren Konyaspor oyuncusu Ömer Ali Şahiner tac kararı sonrası faul itirazında bulundu. İtiraz sürerken Vitor Pereira'nın kulübeden çıkarak sert bir şekilde topu Ömer Ali Şahin'e vermesi sahayı karıştırdı.

İtirazı bırakıp tacı kullanmasını söyleyen Vitor Pereira ile gerginlik yaşayan Ömer Ali Şahiner hakem Cüneyt Çakır'ın müdahalesiyle sakinleşti. Hakemin uyarıları sonrası Vitor Pereira ve Ömer Ali Şahiner sarılarak gerginliğe son verdi.

SHAKHTAR MAÇINDA ATILMIŞTI

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Konya maçında yaptığı hareketin bir benzerini Shakthar Donetsk ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında yapmış, hakem tarafından tribüne gönderilmişti.

"PEREIRA ATILMALIYDI"

Pozisyonu değerlendiren eski hakem ve Hürriyet yazarıMustafa Çulcu: "UEFA'daki standartlar bu tarz pozisyonlarda ihracı gerektiriyorsa burada da Pereira'nın ihraç edilmesi gerekirdi." dedi.



(Görüntü Lig Tv'den alınmıştır)

Yorumlar
TREND HABERLER