GALATASARAY

Konyaspor Galatasaray maçı geniş özeti

Süper lig'in 17. haftasında Galatasaray, Konyaspor'u Sabri Sarıoğlu'nun attığı golle 1-0 mağlup etti.

Konyaspor Galatasaray maçı geniş özeti

Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Galatasaray, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.. Atiker Konyaspor'a konuk olan Aslan, sıkıntılı anlar yaşadığı mücadeleyi Sabri'nin golüyle kazandı, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrıldı..

İLK YARIDA GOL OLMADI

Maça Galatasaray Josue'nin pozisyonuyla başladı ama Konyaspor kontrolü çabuk ele geçirdi 8 ve 32. dakikalarda sol kanattan içeri çevrilen toplara Bajic dokunamadı ve Konyaspor iki mutlak golden oldu. ve devre 0-0 sona erdi.

CİMBOM'U SABRİ KURTARDI

İkinci yarıda yeni transfer Rodrigues'in girmesiyle biraz hareketlenen konuk takım golü de buldu. Sneijder, Rodrigues'i gördü, o da bekletmeden arka direkteki Sabri'yi gördü. Başarılı sağ bek 31 Mart 201'den bu yana ilk lig golünü atarak skoru 1-0'a getirdi.

Sabri son olarak 2011-12 sezonunda Orduspor ağlarını havalandırmıştı. Kalan bölümde Galatasaray, üstünlüğünü korumayı başardı. Ve mücadele 1-0 sonuçlandı.

ASLAN PUANINI 36'YA ÇIKARDI
Galatasaray 1-0'lık galibiyetle 2017'ye galibiyetle başladı ve puanını 36 yaptı. Konya ise 24 puanda kaldı. Sarı-kırmızılılar, Adanaspor maçından bu yana ilk kez gol yemeden bir maçı tamamlamayı başardı.

MUSLERA ÖZEL ELDİVENLE SAHADA

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera, serçe parmağındaki kırık nedeniyle özel eldivenle sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı file bekçisinin kullandığı kaleci eldiveninde, serçe parmağı ile yüzük parmağı yerlerinin birleştirildiği görüldü.

ATİKER KONYASPOR: 0 - 1 :GALATASARAY

Maç Sonu: Karşılaşmada son düdük çaldı. Galatasaray Konyaspor'u Sabri'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.

90+4. dakika: Galatasaray'da Sneijder yerini Ahmet Çalık'a bıraktı.

90+3. dakika: Gelişen Konyaspor atağında Fofana sağ kanattan orta yapmak istedi ancak Carole araya girdi ve ona orta yapma şansı vermedi.

90+2. dakika: Karşılaşmanın son dakikalarında top Galatasaray'ın hakimiyetinde. Sarı - kırmızılı futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

90+1. dakika: Gelişen Konyaspor atağında Skubic'in sağ kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı. Devam eden atakta Amir Hadziahmetovic'in şutu üstten dışarıya gitti.

90. dakika: Galatasaraylı futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandı. Sonrasında kendi aralarında pas yapıyorlar. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edildi.

89. dakika: Serkan serbest vuruşta topu ileriye doğru gönderdi ancak top Galatasaray'da kaldı. Rodrigues'e faul yapan Fofana sarı kart gördü. Galatasaray orta alanda serbest vuruş kullanacak.

88. dakika: Rodrigues Skubic'e faul yaptı. Konyaspor kendi yarı alanında serbest vuruş kullanacak.

87. dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Sabri'nin pasıyla ceza sahasının önünde topla buluşan Podolski rakibinden sıyrıldıktan sonra şutunu çekti. Onun şutu az farkla dışarıya gitti.

86. dakika: Gelişen Galatasaray atağında Linnes sağ kanattan ortasını yaptı. Onun ortasında Sabri'nin kafa vuruşunu kaleci Serkan çıkardı.

85. dakika: Selçuk serbest vuruşu paslı kullandı. Sonrasında Galatasaraylı futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

84. dakika: de Jong Fofana'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Galatasaray kendi yarı alanından serbest vuruş kullanacak.

83. dakika: Galatasaray'da Eren yerini Podolski'ye bıraktı.

82. dakika: Gelişen Konyaspor atağında Fofana ceza sahası dışından şansını denedi. Onun şutu kaleci Muslera'da kaldı.

81. dakika: Galatasaray tehlikeli geldi. Rodrigues sol kanatta rakibinden sıyrıldıktan sonra ortasını yaptı. Onun ortasında savunma Eren'den önce topu uzaklaştırmayı başardı.

80. dakika: Fofana ceza sahasına hareketlenen Bajic'i topla buluşturmak istedi ancak Semih zamanında araya girdi ve tehlikenin büyümesini engelledi.

79. dakika: Galatasaraylı futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

78. dakika: Gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin şutunu Serkan çıkardı.

77. dakika: Selçuk'un kullandığı korneri savunma karşıladı. Devam eden pozisyonda Sabri'nin ortasında Hakan'ın kafa vuruşu dışarıya gitti. Konyaspor'da Mehmet yerini Volkan'a bıraktı.

76. dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Garry Rodrigues kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı. Onun vuruşunu Serkan çıkardı. Galatasaray sağ kanattan korner kullanacak.

75. dakika: Konyaspor 10 kişi kaldıktan sonra oyunun hakimiyeti Galatasaray'a geçti. Sarı - kırmızılı futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

74. dakika: Galatasaraylı futbolcular serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra topu alan Linnes ortasını yaptı. Onun ortasında Serkan tokatlayarak topu dışarıya gönderdi. Galatasaray korner kullanacak.

73. dakika: Ömer Ali orta alanda de Jong'a sert bir müdahalede bulundu. de Jong kısa süren bir sakatlık yaşadı ancak ayağa kalktı. Galatasaray serbest vuruş kullanacak.

72. dakika: Konyaspor kalan dakikalarda 10 kişi mücadele edecek.

71. dakika: Ali Çamdalı de Jong'a faul yaptıktan sonra önce sarı kart gördü ardından itirazda bulunca ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

70. dakika: Gelişen Konyaspor atağında Ömer Ali'nin sağ kanattan yaptığı ortayı savunmasına yardıma gelen Selçuk karşıladı.

69. dakika: Konyaspor'da Ali Turan yerini Amir Hadziahmetovic'e bıraktı. Konyaspor'da bir oyuncu değişikliği daha yaşanıyor. Rangelov yerini Moryke Fofana'ya bıraktı.

68. dakika: Sol kanatta topla buluşan Sabri ortasını yaptı. Onun ortasında Ali Turan Eren'den önce topu karşıladı.

67. dakika: Mehmet'in kullandığı kornerde ceza sahasında oluşan karambol sonrası savunma topu uzaklaştırmayı başardı.

66. dakika: Konyaspor gole çok yaklaştı. Ali Çamdalı'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Skubic'in şutu savunmaya çarparak dışarıya gitti. Konyaspor korner kullanacak.

65. dakika: Mehmet Uslu, Selçuk'tan topu aldı ancak topu oyun alanında kontrol edemedi ve top dışarıya çıktı.

64. dakika: Mehmet'in kullandığı kornerde savunmasına yardıma gelen Eren topu uzaklaştırdı.

63. dakika: Skubic iki rakibinden sıyrıldıktan sonra ortasını yaptı. Onun ortasını Hakan karşıladı ve top dışarıya gitti. Konyaspor korner kullanacak.

62. dakika: Vukovic savunmanın arkasına koşu yapan Rangelov'u topla buluşturmak istedi ancak Hakan zamanında araya girdi ve topu kalecisi Muslera'ya kazandırdı.

61. dakika: Mehmet'in kullandığı ikinci kornerde Muslera kalesini terk etti ve yumruklayarak topu uzaklaştırdı.

60. dakika: Skubic sağ kanattan ortasını yapmak isterken Rodrigues araya girdi ve top dışarıya gitti. Ev sahibi takım korner kullanacak. Mehmet'in kullandığı kornerde Vukovic'in kafa vuruşu savunmadan dışarıya gitti. Konyaspor bir kez daha korner kullanacak.

59. dakika: Rodrigues oyuna girdikten sona Galatasaray ataklarını onun oynadığı sol kanattan yapıyor.

58. dakika: Ali Çamdalı sağ kanatta hareketlenen Skubic'i topla buluşturdu Skubic'in yaptığı orta kaleci Muslera'da kaldı.

57. dakika: Bu kez Rodrigues yerde kaldı. Galatasaray sol kanattan serbest vuruş kullanacak. Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta Vukovic topu karşıladı. Devam eden pozisyonda Sabri'nin ceza sahası dışından çektiği şut üstten dışarıya gitti.

56. dakika: Mehmet'in kullandığı serbest vuruşta top kaleci Muslera'da kaldı.

55. dakika: Skubic Carole'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Konyaspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

54. dakika: Selçuk sağ kanatta hareketlenen Sabri'yi topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

53. dakika: Ön alanda pres yaparak de Jong'tan topu alan Milosevic sağ kanattan ortasını yaptı. Onun ortasını Semih karşıladı.

52. dakika: Konyaspor oyuna bir kez daha başladı.

51. dakika: GOL! Gelişen Galatasaray atağında Rodrigues sol kanattan ortasını yaptı. Onun ortasında Sabri'nin vuruşunu Serkan çıkardı. Devam eden pozisyonda Sabri bir kez daha vurdu ve topu ağlara gönderdi.

50. dakika: Serkan serbest vuruşta topu ileriye doğru gönderdi ancak top Galatasaray'da kaldı. Sonrasında gelişen atakta Sneijder pasını Eren'e verdi ancak Eren ceza sahası içinde topa vuramadı.

49. dakika: Rodrigues Skubic'e faul yaptı. Konyaspor kendi ceza sahası içinden serbest vuruş kullanacak.

48. dakika: Gelişen Galatasaray atağında Sabri Selçuk'u topla buluşturmak istedi ancak Ali Çamdalı zamanında araya girdi ve Selçuk'un topu almasına engel oldu.

47. dakika: Galatasaraylı futbolcular ikinci yarının ilk dakikalarında kendi aralarında pas yapıyor.

46. dakika: Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Galatasaray'da yeni transfer Garry Rodrigues Josue'nin yerine oyuna dahil oldu.

Devre Arası: İlk yarıda son düdük çaldı. Takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidiyor.

45+2. dakika: Ali Çamdalı topu uzaklaştırdıktan sonra yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Wesley Sneijder karşılaşmanın devre arasında hakeme itirazda bulunduğu için sarı kart gördü.

45+1. dakika: Sneijder ceza sahasına doğru hareketlenen Eren'i topla buluşturmak istedi ancak Ali Çamdalı zamanında araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

45. dakika: Selçuk'un pasıyla rakip ceza sahasının önünde topla buluşan Sneijder şansını denedi ancak onun şutu dışarıya gitti. Bu kez Rangelov uzaklardan şansını denedi. Onun şutu üstten dışarıya gitti. İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.

44. dakika: Galatasaraylı futbolcular bu dakikalarda atak geliştirmek için kendi yarı sahalarında pas yapıyor.

43. dakika: Konyasporlu taraftarlar bu dakikalarda takımlarına olan desteği arttırdı.

42. dakika: Jagos Vukovic sol kanatta hareketlenen Ömer Ali'yi topla buluşturdu. Ömer Ali'nin ortasını savunmada Linnes karşıladı.

41. dakika: Konyasporlu futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

40. dakika: Rangelov de Jong'tan sıyrılmak isterken ona faul yaptı. İki oyuncu arasında pozisyonun ardından kısa süren bir gerginlik yaşandı. Mete Kalkavan iki oyuncuyu da uyardı.

39. dakika: Gelişen Galatasaray atağında Josue'nin sol kanattan yaptığı ortada Eren'in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

38. dakika: Konyaspor gole çok yaklaştı. Mehmet Uslu'nun sol kanattan yaptığı ortada Skubic ceza sahası içinde bomboş durumda topu dışarıya gönderdi.

37. dakika: Hızlı gelişen Galatasaray atağında Sneijder'e faul yapan Ali Turan sarı kart gördü. Galatasaraylı futbolcular Sneijder'e yapılan faulde serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra kendi aralarında pas yapıyor.

36. dakika: Skubic sağ kanattan ortasını yapmak isterken Carole araya girdi ve top dışarıya gitti. Konyaspor korner kullanacak. Mehmet korneri paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Ömer Ali ortasını yaptı. Onun ortasını savunma karşıladı.

35. dakika: Ömer Ali bu kez sol kanattan ortasını yaptı ancak bu kez Hakan Balta topu karşıladı.

34. dakika: Ömer Ali sağ kanattan ceza sahasına girdikten sonra arka direğe ortasını yaptı ancak onun orta yaptığı bölgede takım arkadaşı yok.

33. dakika: Konyaspor bu dakikalarda baskı kurmaya çalışıyor.

32. dakika: Konyaspor gole çok yaklaştı. Milosevic'in sol kanattan yaptığı ortada Skubic'in kafayla indirdiği topa Rangelov altı pas içinde vuramadı.

31. dakika: Konyasporlu futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

30. dakika: Linnes'in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Sabri ortasını yaptı. Onun ortasını Ali Turan karşıladı.

29. dakika: Selçuk korneri paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Sneijder ortasını yaptı. Onun ortası savunmaya çarparak dışarıya gitti. Galatasaray bir kez daha korner kullanacak. Sneijder'in kullandığı ikinci kornerde Konyaspor savunması ön direkte topu karşıladı.

28. dakika: Selçuk sağ kanattan ortasını yapmak isterken Milosevic araya girdi ve top dışarıya gitti. Galatasaray sağ kanattan korner kullanacak.

27. dakika: Mehmet'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Bajic Semih'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ancak Mete Kalkavan pozisyonu devam ettirdi.

26. dakika: Mehmet serbest vuruşta topu ileriye doğru gönderdi ancak top Galatasaray'da kaldı. Sonrasında gelişen atakta Sneijder Eren'e pasını aktaramadı.

25. dakika: Linnes Mehmet Uslu'ya faul yaptı. Konyaspor kendi yarı alanından serbest vuruş kullanacak.

24. dakika: Ömer Ali de Jong'un müdahalesiyle yerde kaldı. Konyaspor rakip yarı alanın ortasından serbest vuruş kullanacak. Ali Çamdalı serbest vuruşta topu rakip ceza sahasına gönderdi. Semih Kaya bu topu uzaklaştırdı.

23. dakika: Sabri sağ kanattan ortasını yaptı ancak onun ortasında top doğrudan dışarıya gitti.

22. dakika: Sneijder ceza sahasındaki Eren'i topla buluşturmak istedi ancak Serkan kalesini zamanında terk ederek Eren'den önce topu aldı.

21. dakika: Topla oynama oranları: Konyaspor %42 Galatasaray %58

20. dakika: Sneijder'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Carole ortasını yaptı. Onun ortası kaleci Serkan'da kaldı.

18. dakika: Gelişen Konyaspor atağında Mehmet sol kanattan ortasını yaptı. Onun ortasında top Linnes'ten geri döndü.

17. dakika: Gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin sağ kanattan yaptığı ortada Ali Turan Eren'den önce kafayı vurdu ve topu uzaklaştırdı.

16. dakika: Jagos Vukovic serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Ali Çamdalı topu rakip ceza sahasına doğru gönderdi ancak Muslera kalesini terk ederek bu topu kontrol etti.

15. dakika: de Jong orta sahada Ali Çamdalı'ya faul yaptı. Konyaspor serbest vuruş kullanacak. Faulün ardından de Jong Mete Kalkavan'a uzun süre itiraz etti.

14. dakika: Linnes oyuna devam edemeyecek gibi duruyor. Galatasaray'da yeni transfer Garry Rodrigues kenarda ısınmaya başladı.

13. dakika: Linnes'in tedavisi oyun alanı içerisinde devam ediyor.

12. dakika: Orta alanda Milosevic ile ikili mücadeleye giren Linnes yerde sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

11. dakika: Gelişen Konyaspor atağında Ömer Ali'nin sağ kanattan yaptığı ortayı Hakan Balta karşıladı.

10. dakika: Top bu dakikalarda Konyaspor'un hakimiyetinde. Yeşil - beyazlı oyuncular kendi aralarında pas yapıyor.

9. dakika: Konyasporlu futbolcular kendi yarı alanlarında pas yapıyor.

8. dakika: Konyaspor tehlikeli geldi. Milosevic'in ortasında Skubic kafayla topu Bajic'e indirdi. Bajic'in ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top yandan dışarıya gitti.

7. dakika: Sneijder savunmanın arkasına koşu yapan Eren'i topla buluşturdu. Eren kaleciyle karşı karşıya kalmıştı ancak pozisyon ofsayt.

6. dakika: İlk 5 dakikada Galatasaray Konyaspor'a göre daha etkili.

5. dakika: Sneijder'in ceza sahasına gönderdiği serbest vuruşta kafalardan seken top kaleci Serkan'da kaldı.

4. dakika: Selçuk ceza sahasına doğru hareketlenen Eren'i topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya çıktı. Hava topu mücadelesinden Ali Turan Eren'e faul yaptı. Galatasaray rakip yarı alanın ortasından serbest vuruş kullanacak.

3. dakika: Galatasaray gole yaklaştı. Gelişen atakta Carole'nin sol kanattan yaptığı ortada Josue'nin kafa vuruşu kaleci Serkan'da kaldı.

2. dakika: Bu kez Galatasaraylı futbolcular kendi yarı sahalarında paslaşıyor.

1. dakika: İlk dakikada Konyasporlu futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.

1. dakika: Karşılaşmada ilk düdük çaldı. İki takıma da başarılar.

Maçtan Önce: Konya'da İstiklal Marşımız...

Maçtan Önce: Konyasporlu futbolcular sahaya üzerinde 'Vatan Sana Minnettardır Fethi Sekin' yazılı pankartla çıktı.

Maçtan Önce: İzmir'deki terör saldırısında şehit olan kahraman polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Konyaspor'la beraber sahaya çıktı.

Maçtan Önce: Takımlar seremoni için sahaya çıkıyor.

Maçtan Önce: Karşılaşma öncesi İzmir'deki hain terör saldırısında şehit düşen polis Fethi Sekin'in oğluna forma verildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER