YEREL HABER

Körfez Futbol Kulübü'nde galibiyet sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Müdürü Erol Bektaş, konuştu.

Körfez Futbol Kulübü'nde galibiyet sevinci
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Müdürü Erol Bektaş, bugün deplasmanda Eyüpspor'u 4-0 mağlup etmelerine ilişkin, "Sezonun en net galibiyetini aldık. İyi oyunumuzu skora yansıttığımızı düşünüyorum" dedi. 
 
Bektaş, yaptığı açıklamada, maçın başlamasıyla oyunda hakimiyeti kurduklarını belirterek, bunun sonucunda da 6'ncı dakikada Uğur'un golüyle öne geçtiklerini söyledi.

Rakiplerinin 2. devrede 10. kişi kalmasıyla oyunun kontrolünün tamamen kendilerine geçtiğini ifade eden Bektaş, bu dakikalardan önce de net pozisyonlar yakaladıklarını ancak gole çeviremediklerini kaydetti.

Bektaş, istedikleri sonucu aldıkları için tüm takımı tebrik ettiğini dile getirerek, "Sezonun en net galibiyetini aldık. İyi oyunumuzu skora yansıttığımızı düşünüyorum. Alt sıralardan da kendimizi kurtardık. Takımımıza güveniyoruz. Sonraki maçlarda da iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Pazar günü sahamızda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağız. Bu maçı düşünmeye başlayacağız" ifadesini kullandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER