YEREL HABER

Körfez Futbol'da 10 yolcu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, 10 futbolcusuyla yollarını ayırdı.

Körfez Futbol'da 10 yolcu

Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Ahmet Yıldırım ve kulübün transfer komitesiyle bir toplantı yapıldığını belirterek, toplantıda, futbolculardan Abdullah Temircan, Akın Vardar, Davut Babur, Ferit Erişçi, Kemal Hastürk, Mesut Can, Semih Elyakin, Tayfun Özkan, Vahap Işık ve Melih Öztorun'la yolların ayrılması kararına varıldığını söyledi.

Futbolculardan Melih Öztorun'un genç bir oyuncu olduğunu ve kendisinin tecrübe kazanması için yollarını ayırdıklarını ifade eden Örgüç, bu futbolcunun performansını arttırması sonrasında tekrar geri alabilme ihtimallerinin bulunduğunu kaydetti.

Emre Kürküt'ün ise kulüple 2014 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu dile getiren Örgüç, Kürküt'ün sakatlığı dolayısıyla takımdan ayrı kalacağını, sakatlığının düzelmesi halinde takıma geri dönebileceğini bildirdi.

Örgüç, transfer çalışmalarını yaklaşık bir haftadır sürdürdüklerini belirterek, ''Bu sezon play-off maçlarına katılmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. Fazla bir puan farkı yok. Bu ligde her zaman her takım birbirini yenebiliyor. Ligin 2'nci devresinde de maçlarımızı Alparslan Türkeş Stadı'nda oynayacağız. Transfer olarak en fazla 7, en az da 5 futbolcuyla anlaşmayı planlıyoruz'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER