YEREL HABER

Körfez geleceğe yatırım yapıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, yaptıkları transferler ile izledikleri yol hakkında açıklamalar yaptı.

Körfez geleceğe yatırım yapıyor
Örgüç yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları ve 2-1 yendikleri Gaziosmanpaşaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, takımın sahada iyi bir oyun sergilediğini söyledi.

Rakiplerinin sert bir futbol ortaya koyarak savunmaya önem verdiğini ifade eden Örgüç, Gaziosmanpaşaspor'un yaptığı uzun toplar sonucunda golü bulduğunu bildirdi.

Örgüç, attıkları golleri devre arasında transfer ettikleri futbolcuların kaydetmesinin önemli olduğunu kaydederek, geniş ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını vurguladı.

''Yaptığımız transferde gelecek sezonunda iskelet kadrosunu oluşturmayı düşünerek hareket ettik'' diyen Örgüç, pazar günü deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor ile önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

Örgüç, ''İskenderun deplasmanında içerideki maçtan daha rahat olacağımızı düşünüyorum. Tevfik sakat, Özgür ve Serdar kart cezalısı. Eksikleri doldurarak sahaya çıkacağız. Buradaki maçtan daha kolay bir maç olacağını ümit ediyorum. Bu maçtan 3 puan alamasak bile yenilmeden Kocaeli'ye dönmeliyiz'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER