YEREL HABER

Körfez'in hocası destek istedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım çarpıcı açıklamalar yaptı..

Körfez'in hocası destek istedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, ''Kocaeli'nin, hem bizim takımımıza hem de Kocaelispor'a destek vermesini istiyoruz. Buna hem Körfez Futbol Kulübü'nün, hem de Kocaelispor'un ihtiyacı var'' dedi.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, ligin devre arasında Antalya'da yaptıkları kampta transfer edilen futbolcularla mevcut oyuncular arasında iyi bir arkadaşlık ortamı oluştuğunu belirterek, Alanyaspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin moral bozukluğuna sebep olduğunu söyledi.

Hafta içi yaptıkları antrenmanlardaki çalışmalarla futbolcuları mental olarak hazırladıklarını ifade eden Yıldırım, gelecek dönemde futbolcuların daha iyi olacaklarını bildiğini kaydetti.

Yıldırım, ''Saha dışındaki arkadaşlık, saha içine yansıtıldığında başarı gelecek, biz de bunu yakaladık'' diye konuştu.

Kendi tesislerindeki antrenman sahalarının bakımda olmasından dolayı başka sahalarda çalışma yaptıklarını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:
''Hedefimiz, play-off maçlarına katılmak. İlk olarak rakiplerimizi yenerek alt sıralardan kurtulmak, daha sonra da üst sıralara yükselmek istiyoruz. Hedefimiz bu, bunu başaracak, hem gücümüz hem de arkadaşlık ortamımız var. Biz takımımıza güveniyoruz. Kocaeli'deki tüm taraftarlar bize güvensinler. Eleştiriler olacaktır, dozunu aşmaması kaydıyla, bunları saygıyla karşılıyorum. Bu durumdan birlik ve beraberlikle kurtulabiliriz. Tüm Kocaeli'nin, hem bizim takımımıza hem de Kocaelispor'a destek vermesini istiyoruz. Buna hem Körfez Futbol Kulübü'nün, hem de Kocaelispor'un ihtiyacı var.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER