FUTBOL

Kral imzalıyor

Önceki gece Trabzon’a gelen Burak bugün saat 11.00’de Medical Park Stadı’nda resmi imzayı atacak. Törene Başkan Usta katılacak.

Trabzonspor'da büyük gün geldi çattı... Çin'in Beijing takımından transfer edilen Burak Yılmaz, bugün kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak. 2017- 18 sezonu öncesi şu ana kadar kadrosuna Theo Bongonda, Juraj Kucka ile Kamil Ahmet Çörekçi'yi katan ve Burak Yılmaz'ı da Türkiye'ye getiren bordo-mavililer, tecrübeli forvet oyuncusu için bugün saat 11'de Medical Park Stadı'nda imza töreni düzenleyecek. Önceki gece geç saatlerde Trabzon'a giden Burak'ın 3 yıllık sözleşmeye imza atarak, takımla birlikte çalışmalara katılması da bekleniyor. 32 yaşındaki forvet bu akşamki antrenmana çıkabilir.

YANAL İLE GÖRÜŞECEK

Takımın eksik yerlerini nokta atışı futbolcularla takviye eden Trabzonspor yönetimi, Burak Yılmaz ile de sözleşme imzalayarak yeni sezon öncesi 4'üncü transferini gerçekleştirecek. Bu arada teknik direktör Ersun Yanal'ın bugün Burak ile özel bir görüşme yapacağı belirtiliyor. Burak'a 'hoş geldin' diyecek olan bordo-mavili çalıştırıcının bu transferden son derece memnun olduğu biliniyor. Ersun Yanal'ın 32 yaşındaki forvet için, "Tam isabet bir isim. Bütün beklentilerimizi karşılayabilir. Onun gelmesi ile çok güçlendik" dediği belirtildi.

AİT OLDUĞUM YERDEYİM

Trabzonspor, Burak Yılmaz için 'Kralın dönüşü' isimli klip hazırlandı. 32 yaşındaki forvet, Trabzonspor'un efsane çubuklu formasını giyip Medical Park Stadı'na çıktığı görüntülerde "Ait olduğum yerdeyim" ifadelerini kullandı. Trabzonspor Medya Birimi tarafından hazırlan klip, taraftarların büyük beğenisi topladı.

FIRTINA SERVET HARCADI

Fırtına, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon TL'yi aşan transfer yaptı ama Burak Yılmaz'ın yerini dolduramadı. Bordo-mavili takımda 2.5 sezon görev yapan yıldız oyuncu, Süper Lig maçlarında 55 gole imza attı. Burak, bordo-mavili formayla 2011-2012 sezonunda ise 33 golle zirveye çıktı. Tarihinde 4 gol kralı çıkaran Trabzonspor'da en skorer kral oldu.

Yorumlar
TREND HABERLER