YAZARLAR

Küfredenler Türküm demesin!!

Küfredenler Türküm demesin!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Tam anlamıyla bir hezimet gecesi yaşadık. Maça baktığımıza bakacağımıza pişman olduk. Sahadaki takımdan tutun, Hiddink’n umursamaz tavırlarına hatta taraftarın yaptığı terbiyesizliğe varana kadar rezaletti. Hırvatistan geldi 3 tane attı, tur biletini cebine koydu ve gitti. Bizde her zaman olduğu gibi yalandan alkışlarla onları gönderdik.

Sonuç ne olursa olsun sen milli oyuncunu tahrik edemezsin. Fenerbahçe’li ise Fenerbahçe’li. O zaman biz Fenerliyiz diye o statta maç izlemeyelim. Galatasaray’lılar da Saraçoğluna gelmesin, böyle bir mantık olabilir mi? Sen Fenerbahçe’li Volkan’ı ıslıklayıp küfretmiyorsun milli takım oyuncun Volkan’a küfrediyorsun. Kusura bakmayın ama gollerde de Volkan’ın hatası yoktu. O stada maç verenler utansın. O statta her maç aynı şeyler oluyor. Emre ıslıklanır, yuhlanır, Volkana küfredilir. O hareketleri yapanlar kendi kişiliklerinden yoksun kişilerdir. Sonra çıkıp Türkiye, milli takım, Türklük, birlik ve beraberlik çağrıları yapmasınlar. Orada bu işleri çeviren grup hangi grup ise onların zekalarını ve bayrak sevgilerini görmüş olduk. Onlara sesleniyorum YAZIKLAR OLSUN…

Maça gelecek olursak maç hakkında göreceklerinizi gördünüz. Top çevirdik, kaptırdık ve gol yedik. Üçüncü golde ise Burak eşleşmesi yanlıştı. Golün olacağı inanın çok net belliydi. Gol olmasa bile o adamın topa vuracağı ortadaydı. Takım kurgumuzu beğenmedim. Sabri’nin yerine Mehmet Topal ortada oynamalıydı. Emre defansif, Selçuk İnan ofansif oynamalıydı. İkisi de aynı mevkiye gömüldüler. Burak’a istediğimiz ve beklediğimiz toplar atılmadı. Bu takımda bu tür maçlar için Semih gibi bir oyuncunun ne kadar ihtiyaç olduğunu tekrar gördük. Bu takımda öne çıkan hiçbir oyuncu olmadı. Futbolcular iyi olmadıkları bir günde teknik ekip tarafından uyarılmadıkları için, onlarla konuşulmadığı için saçma sapan bir maç izledik.

İkinci maçı beklemeden Hiddink gönderilmeli. Bu takıma sistem kuracağım diye bozuk olan sistemimizin de içine etti. Şu anda takımda sistem olmadığı gibi ruhta kalmadı. Abdullah Avcı veya Ertuğrul Sağlam gibi değerlerimiz var. Bu iki değerden birisini milli takıma getirmeliyiz. Federasyon geldiğinden beri düzgün bir iş çıkartmadı.

Şike sürecini düzgün yönetemedi, takımların suçu var veya yok diyemedi.

Playoff denilen bir saçma bir uygulama çıkardılar.

Ülke Federasyonu olarak takımlarının arkasında dik duramadılar, her söylediklerini değiştirdiler.

Hiddink’le devam edelim, önemli maçlar öncesinde gönderip tepki almayalım diye korktular.

BARİ ŞİMDİ BİR DELİKANLILIK YAPINDA GÖNDERİN…

http://twitter.com/#!/muhmed83 

Yorumlar
TREND HABERLER