YAZARLAR

Kuralarla yüzümüz güldü

Fenerbahçe bu sezon transfere damga vurdu ama ben şimdiden önümüzdeki sezonu düşünüyorum. İbrahimoviç… Robben… Daha ne isimler var kim bilir…

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe ve Beşiktaş Uefa Avrupa Liginde bana göre güzel kura çektiler. Beşiktaş’ın bu yolda hedefi nedir bilemiyorum ama final hedefi ile yola çıkan Fenerbahçe için rakiplerin çok kolay olmadığını ama çok da zor olmadığını söylemeliyim.

Basitçe hesap yapalım…

Ajax: 3 puan içerde 1 puan deplasmanda 4 puan

Celtic : 3 puan içerde 1 puan deplasmanda 4 puan

Molde : 6 puan

Fenerbahçe’nin 14 puanla grubu lider bitireceğini düşünüyorum.

Beşiktaş’a gelecek olursak onlarda grubu lider tamamlar. En kötü ihtimalle grup ikincisi olurlar.

Galatasaray ise çekebileceği en kolay kurayı çekti. Bu rakiplere rağmen Galatasaray’ın gruplardan çıkabileceğini düşünen sayısı oldukça az. Galatasaraylılar hemen kızmasın, bunu söyleyen kendi iç sesleri…

Fenerbahçe Atromitos maçının rövanş maçında da iyi oynamadı. Antrenman maçı gibi oldu. Çok pozisyona girdi, gol kaçırdı, direklerden döndü ama gerçek Fenerbahçe bu değil. Takım daha %50 ile bile oynamıyor. Biraz zaman dedik ya bekleyeceğiz.

Transferde ise yine hareketli saatler yaşanıyor. Sow’un takımdan ayrılıyor olması Fenerbahçe’yi sıkıntıya soktu. Maddi anlamda ise inanılmaz bir rakama satıldı. Sözleşmesinin bitimine bir yıl kala 16 Milyon Euro çok çok iyi para… Tepe tepe kullandıktan sonra kar ederek satmak Fenerbahçe’nin başarısıdır. Sow’a başarılar dilerim.

Sağ kanat transferi yapıp transferi noktalamayı düşünen Fenerbahçe şimdi bir de forvet transferi yapacak. Kanat için Lazar Markoviç’i kiralamasına kesin gözü ile bakılıyor. KAP bildirimi de yapıldı ama detaylar elbette anlaşma sonrasında açıklanacaktır. Forvet için ise mutlaka kaliteli ve gelecek vaat eden bir oyuncu transfer edilmelidir. Takım bu kadar kaliteli olduktan sonra o mevkii için vasat birisi alınmamalıdır.

Fenerbahçe bu sezon transfere damga vurdu ama ben şimdiden önümüzdeki sezonu düşünüyorum.

İbrahimoviç… Robben… Daha ne isimler var kim bilir… 

Yorumlar
TREND HABERLER