RİZESPOR

Kweuke'nin eşi komada! İkiz bebekleri ise...

Çaykur Rizespor'un golcüsü Kweuke'nin ABD'de yaşayan hamile eşi trafik kazasında komaya girdi ve ikiz bebeklerini kaybetti.

Kweuke'nin eşi komada! İkiz bebekleri ise...

Çaykur Rizesporlu forvet oyuncusu Kamerunlu Leonard Kweuke'nin ABD'de trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan 8 aylık hamile eşi ikiz bebeklerini kaybetti. Teknik direktör Hikmet Karaman sabah antrenmanı sırasında acı haberi futbolcularla paylaştı, antrenmanı iptal ederek üstlerini değişmeden tüm oyuncularla Kweuke'nin evine gitti.

Leonard Kweuke'nin ABD'de yaşayan 8 aylık hamile eşinin kullandığı otomobile, iddialara göre kavşakta ışık ihlali yaptığı belirtilen bir başka otomobil çarptı. Ağır yaralanan ve ikiz bebeklerini düşüren Kweuke'nin eşi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

ACI HABERİ HİKMET KARAMAN VERDİ

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde saat 11.00'de Bursaspor maçı hazırlıkları için toplanan Çaykur Rizespor'da Kweuke'nin eşinin kaza geçirdiği haberini teknik direktör Hikmet Karaman sahada futbolcularla paylaştı. Acı haberi alan futbolcuların moralinin bozulduğu gözlendi.

Futbolcuları taşıyan uçak düştü! İşte ilk görüntüler

KARAMAN VE FUTBOLCULAR KWEUKE'NİN EVİNDE

Önce Hikmet Karaman ile futbolcular Orhan ve Ahmet İlhan, ardından da sabah antremanının iptal edilmesi sonrasınıda diğer futbolcular, Kweuke'nin Alipaşa Mahallesi Rüzgar Sokak'taki evine gitti. Hikmet Karaman ile futbolcuların teskin etmeye çalıştığı Kweuke'nin vizesi olmadığı için Amerika'ya gidemediği, eşini tedavisi için Türkiye'ye getirmek istediği ve bu yönde girişimde bulunduğu öğrenildi.

Kweuke

KARAMAN: KWEUKE ÇOK ÜZGÜN

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu ve Kweuke'nin eşinin kaza sonrasında ikiz bebeklerini kaybettiğini söyledi. Karaman, "Kweuke Rize'de ciddi bir kaza geçirmişti. Şimdi ikiz bebeklerine hamile olan eşi kaza geçirdi. Kırmızı ışıkta geçen bir araç eşinin aracına çarpmış. Eşi hastanede. Kardeşleri Paris'ten ABD'ye gitti. Biz de eşini Türkiye'ye getirmek için çalışıyoruz. Kweuke çok üzgün, ağlıyor, sinir krizi geçiriyor. İdmanı iptal ettik ve oyuncumuzun yanındayız. Bu olayı atlatmasını bekleyeceğiz. Bir kişinin ikiz bebeklerini kazada kaybetmesi çok üzücü bir olay. Kolay bir durum değil. Bu şansızlıkları inşallah atlatacağız" dedi.

Kendisi Rize'de trafik kazası geçirmişti

Ç.Rizespor'un golcüsü, geçtiğimiz günlerde Rize'de bir trafik kazası geçirmişti. Aracıyla seyrederken aydınlatma direğine çarpan Kweuke, kazayı yara almadan atlatmıştı...

Kweuke

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER