BASKETBOL

Lamar Odom'un genelev görüntüleri ortaya çıktı!

Gittiği randevu evinde dört gününü geçiren, sonunda sağlık durumu kötüleşen ve hastaneye kaldırılan NBA yıldızı Lamar Odom'un odasından görüntüler ortaya çıktı.

ABD'de baygın halde bulunan ve ardından hastanede bir süre komada kalan Odom ile ilişkiye giren hayat kadınlarından bir tanesinin görüntüleri servis ettiği bildirildi. Love Ranch isimli genelevdeki odasında, yıldız basketbolcunun komaya girme anından saatler önce çekildiği belirtilen görüntülerde Odom farklı karelerde görülüyor.


KOMİDİNİN ÜZERİNDEKİLER DİKKAT ÇEKTİ


Love Ranch'in çalışanıyla odada birlikte oturduğu karenin dışında ayrıca uyur halde de görülen Odom'un yatağının hemen yanı başındaki komidinin üzerindekiler ise dikkat çekiyor. Bir çok aksesuarın yer aldığı minik masada genelevin sahibinin otobiyografisi, siyah bir cinsel içerikli ürün, mumlar ve bebek yağı göze çarpıyor.


KOKAIN, VİAGRA VE ALKOL KULLANMIŞ


Eski NBA yıldızının faturasında ise merkezde harcadığı paranın detayları gözlenebiliyor. Hastaneye kaldırılış anı da paylaşılan Odom'un kokain ve viagra kullandığı ayrıca alkollü de olduğu ifade edilmişti.


KARDASHIAN'LA EVLENİP BOŞANDI


NBA'in en renkli simaları arasında yer alan 35 yaşındaki Odom, ABD'li televizyon yıldızı Khloe Kardashian ile 2009'da yaptığı evlilikle ülke basınında uzun süre gündemde kalmış ve 2013'te boşanmıştı.


LAMAR ODOM KİMDİR


Uzun zamandır uyuşturucu ve alkol tedavisi gören Odom, basketbol kariyerinde Miami Heat, Dallas Mavericks, Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers formalarını giymişti. ABD'li basketbolcu, Lakers forması giydiği dönemde 2 kez şampiyonluk yüzüğü de takmıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER