DÜNYADAN FUTBOL

Lampard kaçırdı M.City acımadı

Etihad Stadı’nda 47 bin 256 futbolsever tarafından takip edilen mücadelede, 27. Hafta maçında Premier Lig ikincisi Manchester City, takipçisi Chalsea’yi ağırladı.

Lampard kaçırdı M.City acımadı

İngiltere Premier Ligi'nde 27. haftanın dev maçında Manchester City, evinde Chelsea ile karşılaştı. Etihad Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı, ev sahibi ekip 2-0'lık skorla kazanmayı başardı.  
 
M.CİTY-CHELSEA MAÇININ FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...

Etihad Stadı'nda 47 bin 256 futbolsever tarafından takip edilen mücadelede, 27. Hafta maçında Premier Lig ikincisi Manchester City, takipçisi Chalsea'yi ağırladı. Mücadelede ilk yarı golsüz sona ererken, ikinci yarıda tempo arttı ve goller de gelmeye başladı.

52. dakikada Ba'nın Hart tarafından düşürülmesiyle Chelsea penaltı kazandı, Lampard'ın vuruşunda başarılı olan Hart hatasını telafi etti.

Chelsea'nin ardından da Ramires ile bir gol pozisyonunu daha harcadığı anın ardından 63. dakikada ceza sahasına soldan hızlıca giren Yaya Toure, sağ köşeye nefis bir plase ile topu ağlara gönderdi ve perdeyi "atamayan atarlar" klasiğiyle açtı.

Ardından 86. dakikada soldan Aguero'nun taşıdığı top David Silva'nın pasıyla ceza yayı önündeki Tevez'e geldi, bu noktadan çok sert bir şutla Arjantinli oyuncu takımını rahatlatan golü kaydetti.

Man.City kendi sahasında Chelsea ile oynadığı son 3 karşılaşmada olduğu gibi yine zaferle sahadan ayrılırken, puanını 596'ya taşıdı ve United'ı uzaktan takibine devam etti. Çok da iyi bir maç çıkartmayan Maviler ise 49 puanda 3. sırada kaldı.

Yorumlar
TREND HABERLER