DÜNYADAN FUTBOL

Laporta ve İniesta'dan Arda Turan açıklaması

Barcelona'ya transfer olacağı iddia edilen Arda Turan, Katalan kulübünde tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Laporta ve İniesta'dan Arda Turan açıklaması
Barcelona başkan adayı Laporta, Arda'nın çok büyük bir futbolcu olduğunu, transferinin 19 Temmuz'da netlik kazanacağını söyledi
 
Barcelona'ya transfer olacağı iddia edilen Arda Turan, Katalan kulübünde tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Barcelona Kulübü'nde 2003-2010'te başkanlık yapan ve ilk görevi döneminde Fenerbahçe'den kaleci Rüştü Reçber'i getiren Joan Laporta, 18 Temmuz'daki seçimlerde tekrar başkanlığa aday olması ile ilgili basına açıklamalarda bulundu.

19 TEMMUZ'U BEKLEMEK ZORUNDA

Joan Laporta, Barcelona'nın Arda Turan'ın transferi için Türk futbolcu ve Atletico Madrid kulübüyle anlaşma sağladığı iddiaları hakkında, "Arda çok büyük bir futbolcu ama idari kurulun imzasıyla transfer edilemez. Kulüp başkanın belli olacağı 19 Temmuz'u beklemek zorunda. Her futbolcu Barça'ya gelmek ister ama zorlamayla bir futbolcunun gelmesini istemiyoruz. Bu tip bir yatırımı yapmak için birçok kişiyle, farklı faktörler üzerinde çalışmak gerekir. İdari kurul, bu olayda faaliyete geçmeme kararı aldı" ifadelerini kullandı.  
 

İNİESTA: ARDA ÇOK BÜYÜK BİR FUTBOLCU

Sant Caugat'ta yöneticiliğini yaptığı yaz spor okulunun açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Iniesta, "Arda çok büyük bir futbolcu. Olağanüstü kaliteli ve yetenekli. Nihayetinde gelirse hoş gelmiş olacak. Takıma dahil olacak. Takımı daha iyiye getirmek için gelen her futbolcu önemlidir" değerlendirmesinde bulundu.

Arda'nın, Barcelona'da uzun süre oynadıktan sonra Katar'ın El Sadd takımına giden Xavi Hernandez'in yerine transfer edileceği yorumları üzerine ise Iniesta, "İkisi farklı futbolcular. Arda, Atletico'da Xavi'nin Barcelona'da oynadığı pozisyonda oynamıyor. Ama içeride oynamak için yeterli özelliklere de sahip. Arda oyunu çok iyi okuyan, orta sahayı çok iyi kullanan bir futbolcu. Göreceğiz bakalım ne olacak" ifadelerini kullandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER