BEŞİKTAŞ

Lens önerdi Beşiktaş aldı

Fikret Orman yönetimiyle birlikte transferde daha temkinli adımlar atan Beşiktaş, gurbetçi futbolculara oldukça önem veriyor.

Lens önerdi Beşiktaş aldı

Siyah beyazlılar bu doğrultuda 2 transfer daha gerçekleştirdi, bunlardan bir tanesini A Takım oyuncusu Jeremain Lens önerdi.

Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan gibi transferlerin Beşiktaş forması altında gösterdikleri performanslar ve kazanılan şampiyonluklarla birlikte Siyah-Beyazlı ekip altyapı takımlarına da yurtdışından gurbetçileri getirmeye başladı.

Geçen sene Oğuzhan Aydoğan ile başlayan altyapı gurbetçi transferleri bu sene de devam etti. Siyah-Beyazlı ekip ilk olarak Fransa'da Rennes forması giyen Bülent Marlon Üçüncü'yü kadrosuna kattı.

Siyah-Beyazlıların altyapı transferleri bununla bitmedi. 2002 Almanya doğumlu olan Devrim Ögedey de yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek. FSV Frankfurt genç takımında oynarken, Jeremain Lens'in önerisiyle transfer edilen Ögedey, U16 takımıyla birlikte çalışmalara başladı.

Ögedey'in transferinde referans olan Jeremain Lens genç oyuncunun yakın bir aile dostu. Yıldız oyuncu Lens, genç futbolcuyla yakından ilgileniyor ve altyapı antrenmanlarında kendisini sık sık ziyaret ederek yalnız bırakmıyor.

Yorumlar