GALATASARAY

Levent Nazifoğlu'ndan dobra açıklamalar

Galatasaray'dan istifa eden Levent Nazifoğlu, Beyaz Futbol'a bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Levent Nazifoğlu'ndan dobra açıklamalar

Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu, öğle saatlerinde görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bu istifa spor dünyasını sarsarken, Nazifoğlu istifanın perde arkasını Beyaz Futbol'a anlattı.

'NARMAN YÖNETİMDE OLMAMALI'

Yönetim omaması gereken ismi veren Nazif oğlu 'Ben ranttan bahsederken Mehmet Özbek ve Dursun Özbek'ten bahsetmedim. Egolarını tahmin etmek için orada olanları kastettim. Alper Narman yönetimde olamaması gerekenlerden birisi. ben onu kaile bile almıyorum.' dedi.

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu istifa etti

'İSTİFA EDECEĞİM BELLİYDİ'

İstifa edeceğinin önceden bellli olduğunu ifade eden Levet Nazifoğlu 'Başkanla sadece ikimizin olduğu bir toplantı yaptık. Başkanımın bana söylediği 'Levent zor bir dönemece giriyoruz lütfen seyirci götürmeyelim. Ayhan'da gitmesin' dedi. Bende 'Başkanım emredersiniz' dedim. Şimdi bugün gazetelerde Ayhan yüzünden olduğu diye haberler var. Böyle bir şey olabilir mi? Orada konuştuk, çarşamba veya perşembe günü beni idari menajer Uğur Yıldız aradı. Uçağın kadrosunu verdiği kadroda Alper Narman'da vardı. bende o olursa onunla yan yana olursam futbolcular üzerindeki etkimi kaybedeceğimi söyledim. Başkanda bana o yönetici olması gerekiyor dedi. Bende zaman o gitsin abi dedim. Ve böylelikle kapandı konu. Benim Trabzon'a gitmeyeceğim perşembe gününden belliydi. İstifa edeceğimde o günden belliydi. Ancak Trabzonspor maçı vardı. Maçın bitmesini bekledim. ben bunu hem Mehmet Özbek'e hem Cenk Ergün'e perşembe günü söyledim.' diye konuştu.

'DURSUN ÖZBEK'E KIRGINIM'

Dursun Özbek'in kendisini savunmadığı söyleyen Nazifoğlu 'Ben sevgili başkanımdan şunu beklerdim. Biliyorsunuz ben başkan için en az 20 kere bütün Türkiye'ye karşıma alaraktan konuşmalar yaptım. Başkanı destekleyen. bende bugün başkandan bu Ayhan olayın neden olduğunu açıklaması beklerdim kendisinden. Hem de alınan bu futbolcuların pazarlıklarından benim hiç bir ilgimin olmadığını söylemesini beklerdim kendisinden. Hiç değilse beni böyle yollamasını isterdim. Dursun Özbek'e çok kırgınım. Bir gün benimle ilgili açıklama yapmadı. Yalan yazıları gördüğü halde müdahale etmedi. En kötü döneminde geldim onu kurtarmak için her türlü şeyin altına imzamı attım.' ifadelerini kullandı.

'SOSYAL MEDYA ETKİLİ OLDU'

Tudor seçiminin ayrıntılarını paylaşan Nazifoğlu 'Tudor seçiminde sosyal medyanın etkisi oldu. Kayseri maçından sonra Tudor'un menajeri Cenk Ergün'ü aradı ve bizim o gün haberimiz oldu Tudor'un serbest kaldığından. Cenk'te bunu ortaya atınca ben dahil olmak üzere herkes onay verdi.' dedi.

4 AYDIR MAAŞ ÖDENMİYOR

Levent Nazifoğlu, Galatasaray'da maddi sıkıntıların sürdüğünüde söylerken, futbolculara 4 aydır maaşlarının ödenmediğini belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER