BAŞAKŞEHİR

Ligin en istikrarlı ismi Visca

Fenerbahçe’nin 1 numaralı transfer hedefi olan Boşnak yıldız, yıllardır ligin en istikrarlı isimlerinden biri. Visca, Süper Lig’de mücadele ettiği 8 sezonda sadece 2 maç kaçırdı! Yakaladığı istatistikler ise parmak ısırtacak cinsten.

Ligin en istikrarlı ismi Visca

Aykut Kocaman’ın, Edin Visca için, “Ben olsam da olmasam da mutlaka transfer edilmeli” raporu vermesi boşuna değil.

Boşnak yıldız, 2011’de imza attığı Başakşehir’de, geldiği günden beri takımın en istikrarlı ismi oldu. Visca, ligden düşmelerinin ardından 2013-14 sezonunda Turuncu-Lacivertliler’i bırakmayarak 1. Lig’de mücadele etti. O sezon da 34 maçın tamamında oynarken, 10 gol atıp 10 da asist yaptı. Üstelik bu istatistiklere, birçok kez sağ bekte görev almasına rağmen ulaştı.

Asist kralı : Edin Visca, son iki sezondur şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir’de, Abdullah Avcı’nın sistemindeki en önemli parça. 28 yaşındaki oyuncu; maç kaçırmaması, gol yollarında etkili olması, hücumdaki üretkenliği, savunmaya verdiği destekle adeta Avcı’nın prensi oldu. Bu sezon 33 lig maçında 9 kez fileleri sarsarken, yaptığı 16 asistle ligin bu alanda en iyisi oldu.

Çok yönlü : Boşnak oyuncu, saha içinde olduğu kadar saha dışında da örnek bir isim. Visca, kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi. örnek bir aile yaşantısı var. Tatillerde bile antrenmanlarını eksiksiz yapıyor, gerçek bir profesyonel gibi yaşıyor. Tüm bunların yanı sıra sağ kanadın yanı sıra sağ bek, sol kanat ve forvette de görev yapabilen çok yönlü bir oyuncu olması; Aykut Kocaman’ın onu bu kadar çok istemesinin nedenlerinden biri.

Fenerbahçe Aykut Kocaman'ın alternatifini buldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER