DÜNYADAN FUTBOL

Lionel Messi Arjantin'e dönüyor!

Copa America sonrası milli takıma veda eden Lionel Messi için Arjantin'de adeta seferberlik ilan edildi ve bunun ilk meyvesi alındı..

Lionel Messi Arjantin'e dönüyor!

Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, Lionel Messi'nin Arjantin Milli Takımı'na geri döneceğinden emin olduğunu söyledi.

Şili'ye karşı kaybedilen Copa America 2016 finalinin ardından göz yaşları içerisinde Arjantin Milli Takımı'na veda ettiğini açıklayan Lionel Messi için tüm Arjantin halkı geri dönüş için seferber olmuştu. Tüm ülke, Lionel Messi'nin bu durumu tekrar düşünmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varmıştı.

Cumhurbaşkanı Messi için devreye girdi

Konrad Adenauer Vakfı'nın Berlin'deki finansal forumuna katılan Arjantin Devlet Başkanı Maucirio Macri, "Eminim, Lionel Messi geri dönecek ve Milli Takım için oynayacak. Tüm ülke olarak umutlarımız bu yönde. Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı ile beraber 2014 Dünya Kupası'nın intikamını almak için Rusya'da olacak." ifadelerini kullandı.

Arjantin gazetesi La Nacion da Lionel Messi ile federasyon yetkilileri arasında birçok görüşmenin olduğu ve Arjantinli süperstarın 2018 Dünya Kupası için geri döneceğini iddia etmişti.

Yorumlar
TREND HABERLER